Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X8 4G Cephesinde Çok Sıcak Gelişmeler!

Şirketin yaklaşan akıllı telefon modeli Honor X8 4G, yeni detayları ile gündemde parladı. Gelin cihazın bilinen özelliklerine göz atalım.

Mobil devi Honor, kısa süre önce Magic 4 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını MWC 2022’de tanıtmıştı. Kongrenin yıldızı olan şirket, karşımıza bu defa Honor X8 4G akıllı telefon modeli ile çıktı. TÜV Rheinland ve FCC sertifikalarından başarıyla geçen akıllı telefon, yeni teknik özellikleri hakkında ipucu verdi.

Honor X8 4G, Süper Özellikler Getirecek

TÜV Rheinland ve FCC sertifikalarına göre akıllı telefon, TFY-LX2, TFY-LX1 ve TFY-LX3 model numaraları ve Google hizmetleriyle birlikte gelecek. Sertifika listeleri, akıllı telefonun Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi desteğine sahip olacağını da belirtiyor. Ayrıca akıllı telefonun 22,5W hızlı şarj desteği taşıyan 4.000 mAh kapasiteli pil ile geleceği doğrulanıyor.

Önceki raporlar, akıllı telefonun ön kısmında 6.7 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlükte LTPS ekran ile karşılaşacağımızı aktarmıştı. Cihazın arkasında yer alan dörtlü kamera sistemine önde delikli kamera eşlik edecek. Kare panelli arka kamera sistemi 64 Megapiksel birincil, 5 Megapiksel ultra geniş, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik lenslerinden oluşacak. Önde ise 16 Megapiksel lens parlayacak.

Honor X8 4G

Telefon, 2.4GHz saat hızında çalışan dört Cortex-A73 performans çekirdeği ve 1.9GHz’de çalışan dört Cortex-A53 CPU çekirdeği taşıyan ve bilinmeyen bir ARM yonga seti tarafından desteklenecek. Akıllı telefon, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama seçenekleri ile tanıtılacak.

Güvenlik için güç düğmesinde parmak izi tarayıcı taşıyan ve Android 11 üzerinde çalışan cihaz, çok yakında tanıtılacak. Bütçe dostu olması beklenen orta segment akıllı telefonun fiyat detayları için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu