Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 4 için güncelleme yayınlandı!

Galaxy Note 4 için önemli bir güncelleme yayınladı. Güney Koreli üretici bir taraftan Android 7.0 Nougat güncellemesini dağıtırken, diğer taraftan mart ayı güvenlik odaklı güncellemeler yayınlamayı sürdürüyor. Şirket son olarak Note 4 için önemli iyileştirmeler içeren bir güncellemeyi kullanıcılarla buluşturdu.

>>Ayrıca ilginizi çekebilir; Galaxy S6 edge Plus Android 7.0 güncellemesi Türkiye’de!

XXS1DQC3 yapı numarasına sahip güncelleme 403 MB büyüklüğünde. Avrupa’da birçok ülkede eş zamanlı başlayan güncellemenin kısa süre içerisinde ülkemiz Note 4 kullanıcılarıyla da buluşması bekleniyor.

 

Galaxy Note 4
Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 güncellemesi neler getiriyor?

Pil tarafında iyileştirmeler sağlayan yeni güncelleme Galaxy Note 4’ün pil kullanım süresini artırıyor. Performans artışı, kararlılık ve birçok iyileştirme içeren güncelleme ek olarak seksenin üzerinde güvenlik yaması içeriyor.

Note 4 telefonunuzda “Ayarlar> Cihaz hakkında> Güncellemeleri elle indir” yolunu izleyerek güncelleme kontrolü gerçekleştirebilir.

Son olarak Note 4 Android 7.0 güncellemesine değinecek olursak; Samsung ne yazık ki telefon için Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamayacak. Daha önce açıklanan güncelleme yol haritasına bakıldığında Note 4’ün yer almadığı görüldü. Her ne kadar Nougat güncellemesi yayınlanmayacak olsa da, Samsung’un telefon için yıl sonuna kadar güvenlik odaklı yeni güncellemeler yayınlamayı sürdüreceğini söyleyebiliriz.

Samsung’un Android 7.0 Nougat güncelleme yol haritasına buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

>> Ayrıca ilginizi çekebilir; Samsung Galaxy Note 8 Nasıl Olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu