Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuawei

Honor Note 10 sızdırıldı! Huawei bombayı patlatıyor

Bu ayın başlarında Huawei’in Samsung’dan 6.9 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran sipariş ettiği ortaya çıktı. İlk etapta bu ekranın Huawei Mate 20 Pro modelinde kullanılacağı tahmin edildi. Ancak Çin’den gelen bazı bilgiler Huawei’i sürpriz bir model üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor: Honor Note 10.

Honor Note 10
Honor Note 10

Yeni bir sızıntı Huawei’in Honor markası altında Note 10 modeli için hazırlıklara başladığını gösteriyor. Bu modelde tam da Huawei’in Samsung’dan sipariş ettiği 6.9 inç büyüklüğünde bir ekran yer alacak.  Hatırlayanlar olacaktır, Huawei’in aynı zamanda Super AMOLED ekranlı Honor Note 8 modeli de bulunuyor.

Honor’ın büyük ekranlı bir telefon hazırladığı yönündeki gelişmeler aslına bakarsanız geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıdı. Honor Başkanı George Zhao, Weibo hesabı aracılığıyla Honor 10’un büyük ekranlı bir seçeneği üzerinde çalışıldığının ipuçlarını vermişti.

6.9 inç büyüklüğünde çentikli ekran, Kirin 970  işlemci, çift arka kamera ve GPU Turbo teknolojisi, Honor Note 10’un şu ana kadar bilinen bazı özellikleri.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu