Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVivo

Vivo S18 Serisinin Kamera Özellikleri Duyuruldu: X100 Serisiyle Aynı Lense Sahip Olacak!

Haftaya tanıtılacak Vivo S18 serisi için resmi olarak firma tarafından kamera detayları paylaşıldı. X100 serisiyle aynı lensle gelecek.

Ülkemizin sevilen akıllı telefon markası Vivo, S serisine önümüzdeki hafta yeni bir üye kazandıracak. S18 olarak adlandırılacak olan serinin Pro ve düz olarak iki modelden oluşması bekleniyor. 14 Aralık tarihinde Çin’de görücüye çıkması beklenen telefon için Vivo tarafından resmi olarak kamera özellikleri paylaşıldı. Vivo S18 serisi kamera lensi olarak Pro modelde X100 serisiyle benzer lense sahip olabilir. Gelin detaylara yakından bakalım.

Vivo S18 Serisi Kamera Yetenekleriyle Şaşırtacak!

S18 serisi premium orta sınıfa hitap edecek ve rakiplerine göre rekabetçi özelliklere sahip olacak. Her iki modelde de ön tarafta 50 mp led flaşlı kamera yer alacak. S18 Pro modelinde OIS destekli 50 mp VCS Sony IMX920 lens yer alması bekleniyor. Bu lensin ayrıca Vivo’nun amiral gemisi X100 serisinde kullanılacağı tahmin ediliyor. Ultra geniş açılı kamerada ise X90 serisinde kullanılan 50 MP Samsung JN1 lensine yer verilecek. 12 MP IMX663 telefoto lens ise 3. kamera olacak.

Bununla da yetinmeyen Vivo, bu olağanüstü kamera lenslerine ek olarak Blue Heart AI fotoğrafçılık modelini de telefonlarına entegre edecek. 6 milyar parametreye sahip bu program sayesinde mükemmel sonuçlara imza atacaksınız.

Vivo tarafından yayımlanan yukarıdaki görselde X100 serisinde bulunan ana kamera ve geniş açılı kameraya yer verilecek. Bu halde S18 serisinin kamera özellikleri tarafında orta seviye değil de amiral gemisi seviyesine yerleştiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu