Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

OPPO K10, Pili ile Büyülemeye Geliyor

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefonu OPPO K10, pil detayları ile parladı. İşte yaklaşan akıllı telefonun bilinen özellikleri.

Birkaç gün önce, Çin merkezli mobil üreticisinin OPPO K10 isimli yeni bir akıllı telefon modelini duyuracağını öğrenmiştik. MediaTek Dimensity 8000 yonga setinden güç alması beklenen cihaz, bu defa 3C sertifikasından geçerek pil detayları hakkında önemli bilgiler aktardı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

OPPO K10, Rekabetçi Özellikler Getirecek

Yaklaşan akıllı telefon, PGIM10 model numarası ile Çin’in 3C sertifikasını başarıyla geçti. Listeye baktığımızda, cihazın VCB8JACH model numaralı bir şarj cihazına sahip olacağını görüyoruz. Buna ek olarak akıllı telefonun hızlı şarj gücü 80W düzeyinde olacak. Böylece kullanıcılar üst-orta seviyede yer alan bu telefon ile amiral gemisi pil güçlerine erişebilecek.

Ayrıca sızıntılar, akıllı telefonun Dimensity 8000 yonga seti ile geleceğini de aktardı. Bundan daha önce akıllı telefonun yonga seti konusunda kafa karışıklığı mevcuttu. Ancak son gelen raporla birlikte Dimensity 8000 olacağı kesinleşti.

"<yoastmark

Hatırlatmak gerekirse, Dimensity 8000 ve 8100, MediaTek’in yeni orta sınıf işlemcileri olarak tanıtılmıştı. MediaTek, bu yongaları taşıyacak olan akıllı telefonların yılımızın ilk çeyreğinde geleceğini resmi olarak onaylamıştı. Böylece OPPO K10 modelimizi önümüzdeki aylarda görebilmemiz oldukça muhtemel. Üst-orta seviyede yer alacak akıllı telefonun ekran, kamera ve fiyat konusunda yüzleri güldüreceğini söyleyebiliriz. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu