Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarTeknoloji

WhatsApp güncellendi! İşte yeni özellikler

WhatsApp güncellendi. Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Facebook bünyesine geçtikten sonra daha hızlı bir gelişim süreci içerisinde oldu. Bir süredir WhatsApp beta kullanıcıları tarafından test edilen resim içinde resim ve metin durum paylaşımı özellikleri artık herkes tarafından kullanılabiliyor.

WhatsApp güncellendi! İşte yenilikler

Android ve iOS platformlarında yayınlanan güncelleme ile birlikte kullanıcılar metin durum paylaşımlarına kavuştu. Metin durum paylaşımları da görsel ve video paylaşımlarında gibi 24 saat sonra otomatik olarak siliniyor. Metin durum paylaşımı yapmak için Durum sekmesinde kalem simgesini tıklamanız yeterli.

Uzun bir süredir uygulama içerisinde kullanılan video görüşme özelliğinde resim içinde resim modu sayesinde arama penceresi küçültülebilecek ve ekranda istenilen yere taşınabilecek. Söz konusu özellik sayesinde bir yandan görüntülü aramalar yaparken diğer taraftan telefonunuzda farklı bir işlem gerçekleştirebileceksiniz. Bu özellik şu an için sadece Android 8.0 sürümünde kullanılabiliyor.

Her iki özelliği kullanabilmeniz için Google Play Store ve Apple App Store’u ziyaret ederek WhatsApp uygulamasını güncellemeniz gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu