Akıllı TelefonAndroidGenelTecno MobileTeknoloji

Tecno Camon 19 Neo: Fotoğraf Hastalarının İlacı!

Uygun fiyata iyi fotoğraf çeken telefon bulmak zor zanaat. Tecno Mobile bu sorunu çözüp Tecno Camon 19 Neo modelini sundu!

Tecno Mobile piyasada yeni sayılan bir firma olsa da her geçen yıl daha da gelişerek karşımıza çıkıyor. Bu sefer Camon 19 serisi ile kamerada hayli iddialı. Telefon almak için böbreğimizle birlikte dalağımızı da satmayı düşünüyoruz malum. İşte tam da bu kriz döneminde iyi fotoğraf çekmek isteyenlere iyi haber geldi. Tecno Camon 19 Neo her ihtiyaca yanıt verecek bir telefon.

Daha önce teknoloji gurusu Volkan Manav, Camon 19 Neo için inceleme videosu çekmişti. Haberimizin sonunda bulabilirsiniz. Camon 19 Neo’nun dikkat çeken özelliklerinden kısaca bahsedelim. Öncelikle telefon Camon ailesinden olduğu için kamera odaklı. Arka tarafta 48 MP ana kamera ve ona yardımcı iki sensör yer alıyor. Kameranın güzellik ve portre modları çok iyi iş çıkarıyor. Ultra geniş açı özelliği yok ama onu fazlasıyla telafi eden gece modu var.

Portre modu
AI modu

İyi ışık koşullarında kötü çeken telefon neredeyse yok gibi. Bu nedenle Tecno gece modu olmadan da iyi fotoğraf çekebilmeye ağırlık vermiş. Zifiri karanlığı gündüze çeviren süper gece modu harika. Fotoğrafları buraya yüklerken çok büyük kalite kaybı olduğu için orijinalini link olarak veriyoruz.

https://www.hizliresim.com/k1c41lv

https://www.hizliresim.com/jvt8nxp

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu