AndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus Ace 3 Pro En Yüksek Pil Kapasiteli Model Olacak

OnePlus Ace 3 Pro hakkında pil kapasitesi bilgisi geldi. Eğer bilgiler doğruysa bu kadar yüksek kapasiteli ilk OnePlus modeli olacak.

OnePlus Ace 3 serisi şu anda iki modelden oluşuyor: Ace 3 ve Ace 3V. Bununla birlikte, bir OnePlus Ace 3 Pro versiyonunun ekleneceğine dair söylentiler dolaşıyor ve ara sıra sızıntılar ortaya çıkıyor. Bugün, güvenilir bilgi kaynağı Digital Chat Station (DCS), yakında çıkacak olan telefonla ilgili yeni bir bilgi paylaştı ve bu gerçekten büyük bir olay.

DCS’ye göre OnePlus Ace 3 Pro, her bir hücresi 2970mAh kapasite sunan, toplamda 5940mAh kapasiteli çift hücreli bir pile sahip olacak.

Ancak DCS, tipik kapasitenin muhtemelen 6100mAh olarak listeleneceğini açıklıyor. Bu muhtemelen sektörde pil kapasitesinin genellikle nasıl ölçüldüğüne dayalı bir pazarlama kararı olmalı. Bu, Ace 3 Pro’yu en büyük bataryaya sahip OnePlus telefonu yapacak.

Bu sızıntı, Ace 3 Pro için 1,5K çözünürlüklü OLED ekrana işaret eden DCS’nin önceki bilgileriyle de örtüşüyor. Kaputun altındaki güç merkezinin, 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanıyla eşleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti olduğu söyleniyor. Kaynak ayrıca olası bir 24GB LPDDR5x RAM ihtilmalinin de ipucunu verdi.

Kamera detayları belirsiz olsa da söylentiler, OnePlus Ace 3/12R ile aynı Sony IMX890 50 megapiksel birincil sensörün kullanılacağını öne sürüyor.

Üstelik Ace 3 Pro’nun yan tarafında metal çerçeveler ve arkasında cam panel bulunan premium bir tasarıma sahip olduğu söyleniyor. DCS ayrıca telefon için mevcut OnePlus amiral gemileriyle karşılaştırıldığında farklı bir tasarıma sahip olduğunu belirtti.

Ace 3 Pro’nun lansmanı için duyduğumuz kesin bir zaman dilimi yok. Ace 2 Pro Çin’e özel kaldığı için şirketin telefonu yeniden adlandırılmış bir ürün olarak bile küresel pazara getirip getirmeyeceği de belirsiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu