Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung BOE’ye Boyun Eğdi!

Çinli ekran üreticisi BOE, bütçe dostu Samsung M serisi için OLED paneller üretecek. Samsung ve BOE, OLED ekranlar için el sıkıştı.

Katlanabilir ekranlar alanında ezeli rakip olarak görülen Samsung ve BOE arasında sular duruluyor gibi görünüyor. 2021 yılı içerisinde 5 milyon katlanabilir telefon modelinin piyasaya çıkması beklenirken yepyeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Katlanabilir telefonlar için ekranlar üreten iki firma olarak bilinen BOE ve Samsung arasında şu sıralar sıcak rüzgarlar esmeye başladı. Gelen bu haber ile Güney Koreli devin Çinli tedarikçiye boyun mu eğdi bilinmezken ortalığın karışacağı kesin.

Hatırlayacağınız üzere geçen hafta yaptığımız haberler de Samsung’un Xiaomi ve OPPO’ya, BOE’nin de Huawei ve Apple’a katlanabilir telefon modelleri için ekran üreteceklerinden bahsetmiştik. Akıllı telefon pazarında rekabetin arttığı şu günlerde şaşırtıcı ve bir o kadar da çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Güney Koreli teknoloji devi Çinli tedarikçiden OLED ekranlar temin edecek.

Samsung
Samsung

Samsung Beklenmeyen Adımı Attı, Boyun Eğdi

Yaptığımız haberlerde Güney Koreli şirketin bütçe dostu bir M serisi akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığından söz etmiştik. Bugün gelen haberler ile yeni telefona dair bazı detaylar da ortaya çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre Çinli ekran üreticisi BOE, Güney Koreli şirketin bütçe dostu M serisi için OLED ekranlar üretecek. OLED ekranları bu saye de daha ucuza temin edecek olan şirket, bütçe dostu telefonların da kullanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu