Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 5s, Bu Tasarımı ve Özellikleriyle Yok Satar!

Sektörün yeni fiyat performans akıllı telefonu iQOO Neo 5s, sızdırılan tasarımlarıyla yaklaşan tanıtımından önce sızdırıldı. İşte detaylar.

Akıllı telefon üreticisi yeni iQOO Neo 5s modelini 20 Aralık’ta piyasaya sürmeyi planlıyor. Raflarda yerini almadan önce telefonun temel özellikleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise telefonun yüksek çözünürlüklü render görüntüleri ortaya çıktı ve tasarımına karşı izlenimler kazanmamızı sağladı. Gelin detaylara bir göz atalım.

iQOO Neo 5s, Özgün Tasarımı ve Kamerasıyla İlgileri Topladı

Önceki modellerine göre tasarımda yeniliğe giden şirket, dikkat çekici olan dikey kurulumlu kamera sistemini telefonuna eklemiş. Oldukça minimal ve kompakt bir tasarım sunan cihaz, OIS özellikli 48 Megapiksel Sony IMX598 ana kamerası ile muhteşem çekimlere olanak sağlayacak.

Diğer lenslerin detayları bilinmese de ultra geniş bir lensin olacağı bilgilerde mevcut. Lenslerin sağ üst köşesinde bir LED flaş da yer alıyor. Ayrıca sol altta da şirketin markası bulunmakta.

iQOO Neo 5s

Bunların dışında donanım açısından cihazın Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi tarafından yüksek güç ile desteklenmesi bekleniyor. Ayrıca cihazda gelişmiş oyun performans sunacak bir bağımsız ekran çipi yer alıyor. 6.56 inçlik OLED panele sahip olan telefon, 120Hz ekran yenileme hızı da sunuyor.

Pil detaylarında ise telefonun 66W hızlı şarj desteğine ve büyük bir pil kapasitesine sahip olacağı biliniyor. Cihazın Android 12 işletim sistemi tabanlı OriginOS ile kutudan çıkması da ayrı bir artı. İşletim sistemi detayları ile yazımızın sonuna geliyoruz ve uygun fiyattan piyasaya sürülecek olan telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu