GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

Özellikleri ve fiyatı ile ”yok artık” dedirten OnePlus Buds Z resmen tanıtıldı!!!

Dün gerçekleştirilen etkinlik ile OnePlus 8T amiral gemisini tanıtan Çinli üretici, buna ek olarak bir de OnePlus Buds Z kablosuz kulaklığını duyurdu.

Son zamanlarda bazı akıllı telefon üreticileri, giyilebilir teknoloji ve kablosuz kulaklıklar gibi çeşitli ürünler geliştirmeye başladılar. Özellikle Xiaomi, Apple ve Samsung‘un başları çektiği bu rekabete, şimdi de OnePlus ikinci kez dahil oluyor. İlk kablosuz kulaklığında başarılı işler çıkaran Çinli üretici, şimdi ise daha ucuz ve yüksek özellikler sunan OnePlus Buds Z kablosuz kulaklığı ile karşımıza çıkıyor.

İkinci kablosuz kulaklığı ile karşımıza çıkan OnePlus, bu kulaklığı 45 dolarlık cazip fiyatı ile satışa sunuyor. Özellikler hakkında konuşacak olursak OnePlus Buds Z, daha önceden de belirtildiği gibi fiyatının hakkını fazlasıyla veren yenilikler ile geliyor. Dolby Atmos desteğine sahip olan bu kulaklık;  daha iyi bas teknolojisi ve 3D sanal ses dahil olmak üzere birçok yenilik ile birlikte geliyor. Bunun yanı sıra cihaz, içerisinde 10 mm’lik bir ses ünitesi ve Bluetooth 5.0 bağlantısını barındırıyor.

OnePlus-Buds-Z-1

Uzun süreli pil ömrü vaat eden Buds Z, raporlara göre 10 dakikalık şarjla bile 3 saatlik kullanım sunuyor. Buna ek olarak kutuyla beraber bu şarj süresi 20 saate kadar uzayabiliyor.

OnePlus’un bu yeni kablosuz kulaklığı, çevresel gürültü azaltma özelliği sayesinde görüntülü görüşmelerde ve normal aramalarda sesi sizlere en iyi şekilde iletecektir. Ayrıca IP55 sertifikası ile de, toza ve suya karşı dayanaklı olacaktır. Zira 45 dolarlık bir kulaklıkta bu kadar özelliğe yer verilmesi  oldukça şaşırtıcı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu