Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

İlk Apple Watch Prototipi Ortaya Çıktı! Aradaki Farklar Neler?

Apple Watch Prototipi ortaya çıktı. Bakalım 2014 yılında geliştirilen Apple Watch Prototipi tasarımsal olarak arada hangi farkları içeriyor?

Günümüzün en çok satan ve en çok beğenilen akıllı saati Apple Watch, 2014 yılında hayatımıza girmişti. İlk tanıtıldığında onlarca farklı seçeneğe sahip olan Apple Watch, altın kaplama modelleriyle o dönemin parasıyla 50.000 TL’ye varan fiyatlarla satışa sunulmuştu.

Aradan geçen bunca zamanda satış rakamı düşük olan serilerin üretimi durduruldu ve kullanıcıya çok daha kısıtlı bir opsiyon seçeneği bıraktı. Peki gözümüzün önünde 6 yılda gerçekleşen bu değişimin öncesi nasıldı?

Giulio Zompetti isimli bir Twitter kullanıcısı, 2014 yılına ait Apple Watch Prototipine ait fotoğrafları paylaştı. Orijinal Apple Watch prototipi, alternatif bir sensör düzeniyle görsellerde karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz üzere ilk Apple Watch, kalp atış hızını takip etmek için dörtlü bir sensör dizisine sahipti. Paylaşılan prototip görsellerinde ise, yatay olarak yerleştirilmiş çok daha büyük üç sensör deliği göze çarpıyor.

Mikrofon deliğinin orijinal modelle aynı göründüğü prototipte, iki hoparlör yerine bir adet hoparlör görülüyor. Sensör dizilimi haricinde saatin arkasında yer alan metin de farklı bir şekilde konumlandırılmış. Sol üst köşede yer alan simgenin ne olduğu ise bilinmiyor.

Giulio Zompetti takma adına sahip kullanıcının satışların başlamasından bir yıl önce, ürün üzerinde çalışan ekipte yer aldığı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu