Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 6T / 6’ya OnePlus 7’nin önemli bir özelliği sunulacak

OnePlus geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği etkinlikte amiral gemi iki telefon duyurdu. OnePlus 7 şirketin amiral gemi katili modeli, Pro versiyon ise  gelişmiş özellikleriyle birlikte OnePlus’ın premium segmentteki ilk temsilcisi oldu diyebiliriz. Şirket donanım tarafındaki geliştirmelerin yanında arayüz sevieysinde de önemli yenilikler sunduğunu görüyoruz. Bunlar Zen Modu ve  Nightscape 2.0 /Gece modu 2.0. Peki bu özellikler OnePlus 6T / 6’ya gelecek mi?

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

OnePlus 6T / için Zen Modu geliyor

Konuya ilişkin OnePlus’tan yapılan açıklamada Zen Modu’nun eski tepe modellere geleceği, gece modu çekim özelliğinin ise donanım kısıtlamaları nedeniyle 6T / 6’ya sunulmayacağı yönünde. Muhtemelen Sony IMX586 48 megapiksel kamera sensöründe 2×2 pikselin bir araya getirildiğinde artan sensör hassasiyeti, ikinci nesil gece çekim modunun zeminini oluşturuyor.

Zen Modu’na gelince; OnePlus’ın bu özellikle telefona olan bağlılığı azaltmak ya da kısa süreli bir rahatsız etme modu geliştirdiğini söyleyebiliriz. Kısa süreli kafa dinlemelerinde bu özelliğin gerçekten de faydalı olacağı ortada.

Kullanıcı Zen Modu’nu aktif duruma getirdiğinde telefondaki tüm işlevler kapatılıyor ve herhangi bir bildirim alınamıyor. Sadece acil aramalar ve kamera uygulamasına erişimin sağlandığı bu mod, aktif edildikten sonra kapatılamıyor. Telefon kapatıp açılsa dahi 20 dakika sürenin geçmesi gerekiyor.

OnePlus, Zen Modu’nun önümüzdeki haftalarda OnePlus 6 modellere sunacak. Bu özelliğin daha eski telefonlara ise aktarılması beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu