Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 12 Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Güvenilir bir kaynak OnePlus 12 hakkında önemli bilgiler vermeye başladı. Telefonda periskop kameranın yer alması bekleniyor.

Henüz 2023’ü yarılamamış olsak da, markaların gelecek yıl ki amiral gemisi modelleri şimdiden konuşulmaya başlandı. Xiaomi 14 Pro’nun kamera özelliklerine dair bazı gelişmeler Digital Chat Station adlı hesaptan gelirken, güvenilir kaynak şimdi OnePlus cephesinde geliştirilmekte olan bir telefon hakkında dikkat çeken bazı bilgiler aktardı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili olacağı bildirilen bu telefonun OnePlus 12 olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Kaynağın aktardıklarına göre OnePlus, Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alacak bu telefonu geliştirmeye başladı. Gelecek yıl ki Android amiral gemisi telefonların büyük kısmına zaten bu işlemci güç verecek. Aktarılan bilgiler arasında en dikkat çekeni telefonun periskop kamera modülünü sahip olacağı iddiası gösterilebilir.

OnePlus henüz periskop kamera taşıyan bir telefona sahip değil. OnePlus 12’nin bu noktada bir ilki gerçekleştirmesi bekleniyor. Hasselblad’dan sonra OnePlus amiral gemisi telefondaki en önemli gelişmenin periskop kamera olacağını söyleyebiliriz.

OnePlus’ın ana şirketi olan OPPO, Find X6 Pro’da periskop kameraya yer verdi. Hatta sızan görüntüler gösterdi ki, Reno 10 serisinde Pro+ modelde de periskop kamera yer alacak. Yine Xiaomi 14 Pro’nun ismi de periskop kamera kullanacak telefonlar arasında geçiyor.

OnePlus, Hasselblad ile iş ortaklığı kurmuş olsa da, kamera tarafında henüz beklenen atılımı gerçekleştirebilmiş değil. Kamera performansı noktasında rakiplerinin çok gerisinde kalan OnePlus’ın 1 inçlik sensör ve periskop kamera ile birlikte bu farkı büyük ölçüde kapatacağını düşünüyoruz. Yine markanın ön kameraya da ciddi manada mesai harcaması gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu