Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Pro Yüksek Kalitede Görsellerle Karşınızda

Sızdırılan bilgiler eşliğinde iPhone 15 Pro modelinin konsept görüntüleri oluşturuldu. Görüntüler telefonun tasarımına ışık tutuyor.

Geçtiğimiz yıllarda iPad modellerinin tasarımlarını doğru sızdıran ünlü konsept oluşturucu Konstantin Milenin bu defa iPhone 15 Pro modeli için bir dizi görsel yayınladı. Apple’a yakın ilişkiler içerisinde olan kaynağın elde ettiği bilgiler kapsamında oluşturduğu konsept görüntülerin gerçeğe yakın olduğu iddia ediliyor.

Apple’ın düz kenarları bir sonraki iPhone serisinde terk edeceği bir süredir dillendiriliyor. Nitelik oluşturulan konsepte baktığımızda kenarların yuvarlak hatlara sahip olduğunu görüyoruz. Düz kenarlar özellikle kılıfsız kullanımda bir süre sonra eli rahatsız ettiği yönünde birçok şikayet mevcut.

Kaynaklar, iPhone 15 Pro’nun arka yüzünün tüm çevresinde bir yuvarlama olacağı konusunda hemfikir. Bu noktada gelecek nesil iPhone’nun iPhone 5C’ye benzeyeceğini söyleyebiliriz. Tabii iPhone 15 Pro’da titanyum alaşımlı bir kasanın yer alacağı belirtelim.

Ayrıca iPhone 15 ile birlikte Apple’ın Lightning girişine veda edip USB-C’ye geçeceği konuşuluyor. Kimi raporlarda ise USB-C bağlantı noktasının sadece Pro modellere özgü olacağı belirtiliyor. Gelecek yıl eylül ayında tanıtılacak iPhone 15 Pro’da Sony ile birlikte geliştirilen tamamen yeni bir sensöre yer verilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu