Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme C33 Sudan Ucuz Fiyatıyla Geliyor, İşte Özellikleri

Mobil devinin giriş seviyesi akıllı telefonu realme C33, fiyat bilgisiyle gündeme çıktı. Ürünün fiyatına ve özelliklerine göz atalım.

Amiral gemisi düzeyden giriş seviyesine kadar her kategoride yeni akıllı telefonlar geliştirmeye devam eden realme, yeni ürünlerini sunmayı son gayretle sürdürüyor. Şimdi ise şirket, realme C33 isimli yeni bir giriş seviyesi akıllı telefonuyla gündeme çıktı. Kaynaktan gelen bilgiler, akıllı telefonun beklenen fiyatını ortaya çıkarıyor.

realme C33 Beklenen Fiyatı ve Özellikleri

Yarın tanıtılacak olan realme C33, realme Watch 3 Pro ve Buds Air 3 Pro ile birlikte tanıtılacak. Giriş seviyesi akıllı telefon, tanıtımından önce fiyatıyla karşımıza çıktı. Kaynaktan aktarılan bilgilere göre akıllı telefonun 3GB/32 GB versiyonu 135$ fiyata ve 4GB/64GB versiyonu ise 150$ fiyata sahip olacak. Akıllı telefonun bu uygun fiyatıyla popüler olacağını düşünüyoruz.

Telefonun teknik özelliklerine göz atarsak karşımıza 6.5 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte bir ekran çıkıyor. Akıllı telefon arkasında 50 Megapiksel birincil ve bir yardımcı lens taşıyacak. Önde ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie lensi görüşmeleri ve çekimleri sağlayacak.

realme C33

Giriş seviyesi akıllı telefonun Unisoc’un T612 yonga setinden güç alması bekleniyor. microSD kart desteğiyle birlikte telefon 1TB’a varan depolama desteği sunabilecek. Yalnızca 187 gram ağırlığında olan ve 8.3mm kalınlığında olan telefon, yarın erken saatlerde tanıtılacak. Telefonun beklenen tüm özellikleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu