Bluetooth KulaklıkGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy AI Özellikleri Buds Serisine Geliyor

Samsung'un Galaxy AI özellikleri Buds serisine geliyor. Bu sayede anlık çeviri gibi hayat kolaylaştıran özellikler desteklenecek.

Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy S24 serisiyle Galaxy AI özelliklerini tanıtmıştı ve marka bugün bunlardan bazılarının TWS kulaklıklarına geleceğini duyurdu.

Samsung, Hindistan’da Galaxy S24 serisinin Canlı Çeviri ve Yorumlama özelliklerini Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Buds2 ve Galaxy Buds FE’ye getiren bir güncelleme yayınladı. Koreli marka ayrıca bu iki özelliğin Galaxy Buds’ta bulunan cihaz içi özellikler olduğunu, dolayısıyla bunları kullanmak için aktif bir internet bağlantısına gerek olmadığını da söyledi.

Canlı Çeviri, kullanıcıların Galaxy Buds aracılığıyla konuşurken Galaxy S24 serisinin ekranlarında gerçek zamanlı çağrı çevirisini görmesine olanak tanırken, Yorumlama “Galaxy Buds arayüzü aracılığıyla kesintisiz, iki yönlü, yüz yüze bir çeviri sağlıyor.”

Samsung, bir basın notunda şunları söyledi: “Kullanıcılar doğrudan Buds mikrofonuyla konuşabilecek ve çevrilmiş sesleri artık Galaxy S24 serisi aracılığıyla mevcut olacak ve her biri sırasıyla Galaxy S24 serisi akıllı telefon ve Galaxy Buds tutan iki kişi arasında neredeyse doğal bir sohbete olanak tanıyacak ve bu sayede, her biri sırasıyla Galaxy S24 serisi akıllı telefon ve Galaxy Buds’ı ortadan kaldıracak.”

Bu Galaxy AI özellikleri şu anda Hindistan’daki Galaxy Buds için bir güncelleme aracılığıyla kullanıma sunuluyor ve yakında diğer pazarlara da ulaşması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu