Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemIQOOVivo

Vivo iQOO Z7i, Play Console’da Kendisini Gösterdi

iQOO’nun yeni Z serisinden iQOO Z7i akıllı telefonu Play Console’da da hem kendisini hem bazı özelliklerini gösterdi.

Vivo’nun eski alt markalarından olan iQOO, Z serisine yeni bir telefon eklemek için hazırlıklara başladığı görülüyor. Serinin yeni modeli iQOO Z7i olacak. Bu seride ayrıca temel ve Pro olmak üzere iki modelin daha eşlik etmesi bekleniyor. Ancak şimdilik serinin sadece Z7i akıllı telefonu Google Play Console’da görünerek cihaz hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Play Console’da vivo PD2230 model numarası ile birlikte gözüküyor.

Play Console’da teknik özelliklerinin yanında tasarımıda gözüküyor. Daha çok giriş-orta sınıf modellerde gördüğümüz tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Üç tarafı ince sayılmayan çerçeveye, alt bölümü daha kalın çerçeveye sahip olduğu görülüyor. Üst bölümünde damla çentiği içerisinde bir adet selfie kamerası bulunuyor. Ayrıca listeden görünen kadarıyla 720×1600 piksel ekran çözünürlüğüne ve 320 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun sağ bölümünde ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor.

iQOO Z7i Play Console

Listeye baktığımızda iQOO Z7i modeli Mediatek MT6833 işlemcisi ile güçlendirildiği gözüküyor. Bu işlemci görmeye alışkın olduğumuz Dimensity 700 işlemcisi ile güçlendirildiği görülüyor. Cihazın 2.20 GHz hızında çalışan Cortex-A76 iki çekirdek ve 2.00 GHz hızında çalışan Cortex-A55 6 çekirdekten oluşuyor. Ayrıca işlemci ARM Mali G57 GPU ile paketlenmiş. Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 8 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak.

İlginizi Çekebilir: iQOO Neo 7 5G, Geekbench’te Görüldü

Listeye baktığımız zaman iQOO Z7i hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de iQOO tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu