WhatsAppWindows

WhatsApp, Aramalar için Bildirimleri Devre Dışı Bırakmayı Özelliğini Deniyor

WhatsApp Microsoft Store 2.2250.4.0 sürümünde uygulamasına aramalar için bildirimleri devre dışı bırakılmasını sağlayan özelliği test ediyor.

Günümüzde en popüler mesajlaşma hizmetlerinden birisi olarak kullanılan WhatsApp uygulamasını her geçen gün yeni özellikler ekleyerek daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyor. Sürekli olarak en yeni özellikleri eklemese de zaman zaman cephanesinden değişik özellikler çıkartarak hizmete ekliyor. Geçtiğimiz günlerde şirket WhatsApp Web üzerinden sesli ve görüntülü görüşme özelliğini test etmeye başlamıştı ve bunu ilerleyen günlerde kullanıcılara sunmuştu. Şimdi ise yeni bir özellik ekleyerek aramalar için bildirimleri devre dışı bırakılmasına olanak sağlayan özelliği test ediyor.

WhatsApp hali hazırda sesli ve görüntülü aramalar için birçok özelliği mobil uygulamalarında mevcuttu. Bu özellikleri ise yavaş yavaş masaüstü sürümü içinde getirmek için hazırlanıyor. Şimdi ise bu sesli ve görüntülü aramaların bildirimleri devre dışı bırakabileceğiniz bir özelliği Microsoft Store 2.2250.4.0 sürümünde uygulamasına ekliyor.

WhatsApp Bildirim Kapatma

WABetaInfo tarafından keşfedilen yeni özellikte resimde de görebileceğiniz gibi öncelikle WhatsApp Ayarları > Bildirimler’i açmalısınız. Aktif duruma geldikten sonra bildirimler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olduğunuzu ve aramalar için bildirimleri devre dışı bırakabileceğinizi görebilirsiniz. Bu masaüstü sürümü için oldukça kullanışlı bir özellik. İstemediğiniz zaman gelen arama bildirimlerini geçici bir süreliğine engelleyebilirsiniz. Eğer sizin masaüstü uygulamanızda henüz bu özellik gözükmüyorsa biraz daha beklemelisiniz. Ayrıca WhatsApp uygulamasının en son sürümünü kullandığınızdan emin olmalısınız.

İlginizi Çekebilir: WhatsApp, İyileştirilmiş Arama Deneyimini Açıkladı

Şu anda Beta kullanıcılarına sunulan yeni özelliğin resmi olarak tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz belli değil. Ancak önümüzdeki güncellemelerden birisi ile kullanıma sunulması bekleniyor. Kullanıma sunulduğu an itibari ile sesli ve görüntülü aramalar için bildirimleri devre dışı bırakabileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu