Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Ultra Kamera Konusunda Üzecek

Samsung’un önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S22 Ultra modeli hakkında bugün üzücü haber geldi. Kamera yine bildiğiniz gibi olabilir.

Galaxy S21 ailesi ile umduğu başarıyı bulamayan Samsung, şu sıralar yeni serisi üzerinde çalışıyor. Bu serinin en tepe modeli olması beklenen Galaxy S22 Ultra için bugün üzücü haber geldi. Görünüşe göre Samsung kamera konusunda Çinli rakipleri gibi devrimsel özellikler sunmayacak.

Galaxy S22 Ultra aynı kamera kurulumu ile gelebilir

GalaxyClub’dan gelen yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy S22 Ultra’da önemli kamera yükseltmeleri sunmayabilir ve bunun yerine S21 Ultra’nın donanımını yeniden kullanabilir. Rapor, Samsung’un 10x zoomlu 10MP periskop, 3x zoomlu 10MP telefoto modülü ve 12MP ultra geniş lens ile desteklenen 108MP ana kamera kullanacağını gözler önüne seriyor.

Bu haftanın başlarında Galaxy S22 üçlüsü ile ilgili, Plus ve ana model S22’nin kamera kurulumlarını da detaylandıran büyük bir özellik sızıntısı vardı. Her ikisinin de 3x optik zoom ve 12MP ultra geniş açılı kameralara sahip 12MP telefoto lenslerin yanı sıra tamamen yeni 50MP RGBW sensörlere sahip olduğu söyleniyor. GalaxyClub ayrıca bu raporları doğruluyor. Rapora göre ana ve Plus model öncekilere kıyasla büyük kamera kazanımları ile gelecek.

Galaxy S22 Ultra

Samsung’un kamera konusunda neden büyük atılımlar yapmadığı büyük bir merak konusu. Rakiplerine sensör sağlayan Samsung, Sony’nin bir zaman düştüğü hataya düşecek gibi görünüyor. Sızıntıları ile ünlü Ice Universe, Samsung’un böyle giderse LG gibi olabileceğinden korkuyor.

Her segmente telefon çıkararak ilginç fiyat politikası izleyen Samsung, umarız kamera savaşlarında geriye düşmez. Apple bile bu yıl tanıtacağı iPhone 13 Pro serisi ile kamera tarafında büyük bir sıçrama yaşayacak. Umarız GalaxyClub’ın bu iddiaları doğru çıkmaz ve kamera konusunda iyileştirmeler görürüz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu