Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Matrix 4: The Matrix Resurrections için İlginç Duyuru

Döneminde herkesi büyüleyen Matrix serisi geri dönüyor. Matrix 4: The Matrix Resurrections için bugün ilginç bir duyuru geldi.

Matrix serisini aramızda duymayanımız yoktur. Sinema sektöründe yeni bir çağı başlatan Matrix serisi 2003 yılında sonlanmıştı. Ancak filmin hayranları serinin dördüncü filmini bekliyordu. Geçtiğimiz aylarda Matrix 4 için müjdeli haber gelmiş ve çekimlerinin başlandığı açıklanmıştı. Bugün ise The Matrix Resurrections için ilginç bir duyuru geldi.

22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek olan The Matrix Resurrections için yarın yani Perşembe günü yeni bir fragman yayınlanacak. Ancak fragmandan önce tam farklı kısa videoların yer aldığı bir web sitesi bugün kullanıma sunuldu. What is The Matrix adını taşıyan bu sitede, seçilmiş kişi Neo’nun ilk filmin başında yaptığı mavi ve kırmızı hap seçimleri bulunuyor. Bu siteden hapları seçerek Matrix 4’ün dünyasına adım atabiliyorsunuz.

Kırmızı hapı seçtiğinizde, dikey yeşil kaydırma kodunun tanınabilir dizilerini gördükten sonra, geri dönen yıldız Carrie-Anne Moss‘u Trinity rolüyle ve Keanu Reeves‘in Neo rolüyle görebiliyorsunuz. Seriye yeni katılan oyuncu Yahya Abdul-Mateen II. size yönelik bir seslendirme yaparak günün gerçek zamanını ve bu, hayatınızın geri kalanının ilk günü olabilir, ama eğer istiyorsanız, bunun için savaşmalısınız notunu söylüyor.

Matrix 4

Başka bir yeni oyuncu üyesi Jonathan Groff’un vokal stillerini içeren mavi haplı seçimde ise; gerçekliği kurgudan ayırt etme kapasitenizi kaybetmeniz konusunda bir uyarı alıyorsunuz. Bu teaser ise Fanteziler bizi tehlikeye attığında bu bir sorun haline gelir. Kimsenin incinmesini istemeyiz, değil mi? Groff’un sesi ile sona eriyor.

Teaser’lar devam edecek pek bir şey sunmuyor. Ancak kuşkusuz bu videolar çok heyecan verici. Serinin eski oyuncularını da yeni filmde görmek bir dönemi büyüleyen Matrix’in tekrardan popüler olmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu