Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Durdurulamıyor! Bir Özellik Daha Yolda

Milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan WhatsApp durdurulamıyor. Yeni bir özellik daha duyuruldu ve geri sayım başladı.

Gizlilik politikası ile milyonlarca kullanıcı kaybeden WhatsApp küllerinden doğmaya hazırlanıyor. Dünyanın dört bir yanından kullanıcılara sahip olan şirket son zamanlar da çeşitli güncelleme gelişmeleri ile haberlerimize konu olmuştu. Anneler gününe özel çıkartmalar alan uygulama daha sonra da kullanıcılarına sohbet ekranlarında kullanabilecekleri bir dizi çıkartma sunmuştu. Günümüzde ücretsiz olarak kullanılan popüler uygulama dün Hindistan hükümeti ile karşı karşıya gelmişti. Hindistan hükümeti uygulamaya yaptırımlar yapabileceğini belirtmiş ve geri vites yapmasını dile getirmişti.

Gizlilik politikasını kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını silmekle tehdit eden uygulama bugün de yeni bir özellik ile gündeme geldi. Yeni özellik ile kullanıcılar sohbetlerini farklı bir numaraya aktarabilecekler.

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp Sohbetleri Taşıma Özelliği Sunacak

Milyonlarca kullanıcıya hitap etmek isteyen uygulama artık sohbetleri farklı bir telefon numarasına aktarma fırsatı verecek. Bugün edindiğimiz güncel gelişmelere göre kullanıcılar sohbetlerini farklı telefonlara aktarabilecek, farklı numara üzerine sohbet içeriklerini geçiş yaptırabilecekler. Ortaya çıkan diğer detaylar da uygulamanın sohbetleri yedeklemeye gerek kalmadan anında sohbetleri farklı bir numara üzerine aktarmasına izin vereceği belli oldu. Bu durum karşısında sohbetlerin silinmediğini düşünen kullanıcılar için de özel bir ifade kullanıldı. Kullanıcılar telefon numaralarını değiştirdikleri takdirde de uçtan uca şifreleme ile güvende kalacaklar. Yani mesajları herhangi bir yer de depolanmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu