Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi İndirim Furyasında Rekor Düzeyde Telefon Satışı Gerçekleştirdi

Xiaomi indirim günleri kapsamında sadece 5 günde iki milyondan fazla akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. TV satışları artış gösterdi.

Xiaomi Hindistan’da devam eden indirim günleri kapsamında birçok üründe fiyatları indirdi. Bu indirimler birlikte ülkede sadece 5 günde 2 milyondan fazla Xiaomi, Redmi ve POCO akıllı telefon satışı gerçekleştirildi. 270 doların üzerinde fiyatlandırılan telefonlar kategorisinde ciddi bir sıçrama gerçekleştiren Xiaomi, satışları geçen yılki aynı döneme kıyasla on kat artırmış görünüyor.

Bu segmentte en fazla ilgiyi Xiaomi 11 Lite NE 5G ve Xiaomi 11X serisi görüyor. Orta segmentte bütçe dostu telefonlar olan Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro ve Redmi 9 serisi de yapılan indirimlerle birlikte elde edilen 2 milyon satışa ciddi katkı sundular. Öte yandan Xiaomi üç günlü tatil sürecinde ülkede 100 bin adetten fazla akıllı TV satışı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Elde edilen bu önemli satış başarısı sonrası , Xiaomi Hindistan’ın Baş İşletme Sorumlusu Raghu Reddy önemli açıklamalarda bulundu.

“Xiaomi Hindistan olarak  en büyük önceliğimiz, ‘Herkes için İnovasyonu’ etkinleştirmektir. Tüketicinin ürün deneyimini, yaşam tarzını ve genel refahını artırmaya yardımcı olabilecek harika tasarımın desteklediği teknolojik yeniliklerle yönlendirilen ürünler sunmakta başarılı oluyoruz. Her zaman sayısız diğer kategoride yenilikçi ürünler sunarak tüketicilerimizin ve hayranlarımızın beklentilerini karşılamaya odaklandık.”

“Hayranlarımızın ve tüketicilerimizin bize göstermeye devam ettiği sevgi, takdir ve tepki miktarını görmekten son derece gurur duyuyoruz. Bu tür dönüm noktalarına ulaşmak, teknolojik inovasyonun sınırlarını zorlamamıza ve her ürünle tüketicinin akıllı telefon deneyimini yükseltmemize yardımcı oluyor.” dedi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu