Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobil UygulamalarWhatsApp

WhatsApp 2GB Büyükülüğünde Dosya Paylaşımını Başlatıyor

WhatsApp 2GB dosya paylaşımını kademeli olarak yaymaya başlıyor. 2GB dosya gönderimi grup sohbetlerinde kullanılabilecek. İşte detaylar…

WhatsApp 2GB büyüklüğe sahip dosyaların paylaşımına izin vermeye başlayacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre bu özellik önümüzdeki günlerde kademeli olarak yayılmaya başlayacak Konu hakkında açıklama WhatsApp’ın sosyal medya hesaplarından yapıldı.

WhatsApp, platformdaki mesajlaşma deneyimini geliştirmek için bir dizi yeni özellik sunmayı sürdürüyor. Meta‘ya ait şirket şimdi yeni bir grup sohbeti özelliği tanıttı. WhatsApp kullanıcıları çok yakında uygulama aracılığıyla büyük boyutlu dosyaları arkadaşları ve aileleriyle paylaşabilecek.

WhatsApp hesabı

WhatsApp 2GB Dosya Paylaşımını Çok Yakında Başlatacak

Şirket, kullanıcıların mesajlaşma uygulamasında 2 GB’a kadar büyük dosyaları paylaşmasına izin verecek bir güncellemeyi yakında yayınlayacağını duyurdu. Şu anda, WhatsApp’ın dosya boyutu sınırı 100 MB veya uzunluğu 90 saniye ile 3 dakika arasında olan 16 MB videolar şeklinde. Yeni güncelleme, kullanıcıların uygulamada tek seferde 2 GB’a kadar dosya paylaşmasına izin verecek.

2GB’a kadar büyük dosyaların gönderimi sadece grup sohbetlerinde mümkün olacak. WhatsApp’tan boyutu 2 GB’a kadar olan dosyaları uçtan uca şifreleme özelliğiyle korunmuş olarak tek seferde gönderebilceksiniz. Daha önceki 100 MB limitine göre bu artışın küçük işletmeler ve okul grupları arasındaki işbirliği için yararlı olacağı kesin.

Öte yandan WhatsApp daha büyük dosyalar için kullanıcıların Wi-Fi bağlantısını kullanmalarını öneriyor. WhatsApp ayrıca yükleme veya indirme sırasında aktarma işleminin ne kadar süreceğini bildirmek için bir sayaç görüntüleyecek.

WhatsApp Grup Katılımcı Sayısı İki Katına Çıkıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu