Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix Flip Sızdırıldı, Galaxy Z Flip 5’e Ciddi Rakip Geliyor

Xiaomi dikey yönlü katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor. Xiaomi Mix Flip ismini alacak model hakkında yeni bilgiler sızdı.

Xiaomi, geçen ay kitap stilinde şimdiye kadarki en ince katlanabilir olan Mix Fold 3‘ü piyasaya sürdü. Ancak çok geçmeden telefonun serinin önceki modellerinde olduğu gibi küresel pazara çıkamayacağı anlaşıldı. Bu duruma hala anlam verebilmiş değiliz, ancak neyse ki Xiaomi küresel piyasalarda satışa çıkaracağı bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Büyük beklentiler oluşturan bu telefon dikey yönlü katlanabilir olacak ve Xiaomi Mix Flip olarak adlandırılacak.

ITHome sitesi, IMEI veritabanında 2311BPN23C model numarasına sahip olduğu iddia edilen Xiaomi dikey katlanabilir cihazını tespit etti. Cihaz, “Mix Flip” adıyla listeleniyor ve bu gelişme önceki söylentileri doğruluyor. Listede başka ilginç detay bulunmuyor. Markadan resmi bir onay gelmese de, yakın zamanda gerçekleşen bir sızıntı, Mix Flip’in önümüzdeki yıl tanıtılacağını ortaya koydı.

Daha önceki bir başka kaynak, kapaklı telefonun tasarım görsellerini paylaşmıştı. Mix Flip’te çok daha küçük olmasına rağmen kameranın Xiaomi 11 Ultra’yı hatırlattığını belirtmeden geçemeyeceğiz. Kapak ekran üzerinde LED flaşlı üç kamera sensörü vardır. Kameralardan birinin 3X telefoto yakınlaştırma özelliği sunacağı gelen bilgiler arasında.

Xiaomi Mix Flip muhtemelen Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacak. Telefonun diğer Xiaomi katlabilir modellerde olduğu gibi şık, ince ve hafif bir tasarım sunması bekleniyor. Daha uygun fiyatlı olduğu için kullanıcıların bu segmetteki katlanabilir telefonlara daha fazla ilgi gösterdiği herkesin malumu. Bu sebeple Xiaomi’nin telefon için belirleyeceği fiyat büyük öneme sahip. Yeri gelmişken bu segmentte Galaxy Z Flip serisinin açık ara en çok satan seri olduğunu hatırlayalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu