Güncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerNetflixTeknoloji

Netflix Beğenme Özelliğine Yenilik Katıyor

Türkiye fiyatlarına yakın zamanda zam yapan Netflix beğenme özelliğine yenilik katacağını açıkladı. Tinder’daki Super Like sistemi geliyor.

Netflix beğenme düğmesini, üyelerin platformda hangi şovları ve filmleri beğendiklerini belirtmeleri için yeni bir iki başparmak yukarıya seçeneğiyle değiştireceğini açıkladı. Bu yeni özellik, Netflix platformundaki tüm oyunlarda kullanılabilecek ve 11 Nisan’dan itibaren televizyon, web ve Android ile iOS cihazlarda kullanıma sunulacak.

Bu özellik size, gerçekten bir şeye ilgi duyduğunuzu bize söylemenin başka bir yolunu sunacak. Bu da, sevdiğiniz şeyle daha alakalı özel öneriler içeren bir profile sahip olmanızı sağlayacak. Yakında kullanıma sunulacak olan bu yeni özellik sayesinde çok sevdiğiniz dizi ve filmlere ekstra beğeni atabileceksiniz. Tinder’daki Super Like sistemine benzeyen bu özellik sayesinde daha kişiselleştirilmiş öneriler de alabileceksiniz.

Netflix Beğenme

Netflix Ürün İnovasyonu Direktörü Christine Doig-Cardet, yeni özellikle ilgili olarak şunları söyledi;

“Mevcut Beğeni ve Beğeni düğmelerimiz, bir dizi veya film hakkında ne hissettiğinizi bize söylemeniz için iyi bir yoldur ve karşılığında zevkinize göre daha iyi kişiselleştirilmiş bir profil elde edersiniz. Ancak zamanla bu duyguların basit bir beğeni ya da beğenmemenin ötesine geçebileceğini öğrendik.

Sevdiklerinizden etkilenen daha fazla dizi veya film görmek için önerilerinizde ince ayar yapmanın bir yolu olarak Çift Başparmak Yukarı’yı ​​düşünün. Bir Thumbs Up, nelerden hoşlandığınızı bize bildirmeye devam eder, bu nedenle benzer önerilerde bulunmak için bu yanıtı kullanırız. Ancak Double Thumbs Up, bize neyi sevdiğinizi söyler ve önerilerinizle daha da netleşmemize yardımcı olur. Örneğin, Bridgerton’ı sevdiyseniz, oyuncu kadrosu veya Shondaland’dan daha fazla şov veya film görebilirsiniz.”

Netflix Fiyatı Zamlandı! Dizi İzlemek Lüks Oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu