Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 11 Türkiye’de Şimdi McDonald’s Hamburger Hediyesiyle!

Xiaomi Türkiye, Redmi Note 11 satın alanlara McDonald’s hamburger hediye ediyor. Dikkat çeken prmosyonun detaylarına göz atalım.

Xiaomi Türkiye, Redmi Note 11 serisini daha cazip hale getirmek için McDonald’s ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Xiaomi Türkiye’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara göre Redmi Note 11 serisi akıllı telefonlardan birini satın alan müşterilere ücretsiz hamburger ve daha fazlası sunuluyor.

Redmi Note 11 serisinin mi.com/tr ya da Mi Store’lardan satın alan kullanıcılar, McDonald’s restoranlarında kullanabilecekleri iki adet menü kuponuna hak kazanabilecekler. Kuponlar yalnızca McChicken Menü (Orta Boy İçecek ve Orta Boy Patates ile) ve çikolata soslu Sundae çocuk boy ürünleri için havalimanı haricinedeki McDonald’s restoranlarında kullanılabilecektir, diğer McDonald’s ürünlerinde ve menülerinde geçerli değildir.

Kampanya 09/06/2022 – 15/07/2022 tariheri arasında geçerlidir. Kampanyanın mi.com/tr üzerinden kullanılabilmesi için kullanıcıların üye olması gerekiyor. Öte yandan bulunduğu şehirde McDonald’s restoranı bulunmayan Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Kastamonu, Manisa, Niğde, Sinop ve Uşak Xiaomi Store’lar kampanya kapsamı dışında tutuluyor.

Xiaomi ayrıca Redmi Note 11 serisi telefonlardan herhangi birini satın alan kullanıcılara iki ay YouTube Premium üyeliği hediye ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu