Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 13 Resmen Geliyor: MIUI 12.5 Güncellemeleri Askıya Alındı

MIUI 13 güncellemesi resmen geliyor. Artık gün sayıyoruz. Xiaomi resmi kanallar aracılığıyla bunun ipuçlarını veriyor. İşte son gelişmeler…

Güncelleme konusunda iyi bir ivme yakalayan Xiaomi, yeni arayüzü MIUI 13’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Redmi, POCO ve Xiaomi kullanıcılarını yakından ilgilendiren MIUI 13 güncellemesi resmen çok yakınımızda.

Son birkaç aydır soyut ve somut sızıntılarıyla karşımıza çıkan MIUI 13, güvenilir kaynaklara göre bu ayın sonunda piyasaya sürülecek. Güncellemenin neler getireceğini daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Xiaomi, her şeyden bağımsız olarak MIUI 12.5 beta güncellemelerini askıya aldı.

MIUI 12.5 beta askıya alındı, MIUI 13 Geliyor

MIUI 13 hakkında sızıntılar durmaksızın geliyordu. Ancak Xioami, kısa süre önce MIUI 12.5 beta güncellemelerini askıya aldı. Bunun sebebini ise herkes biliyordur. Zira Xiaomi, yeni arayüz güncellemelerini duyurmadan önce mevcut beta sürümlerini her zaman geçici olarak askıya alır.

Son olarak Android 12 beta sürümlerin dağıtımına meşgul olan üretici, birkaç cihaz için bu güncellemeyi haftalık güncellemeleriyle kullanıma sundu. Artık Android 12 için ilk etabı tamamlayan Xiaomi, şimdi ise MIUI 13 için kolları sıvadı.

Mi Community topluluk formundan yeni bir bildiri yayınlayan Xiaomi; yazılım sistemi mimarisinin ayarlanması” nedeniyle MIUI 12.5 yapılarını askıya aldığını açıkladı. Güncellemeyi 13.12.2021 tarihi itibariyle askıya alan firma, bir sonraki güncellemesinde MIUI 13 yapısıyla birlikte karşımıza çıkacak.

Tarihe gelecek olursak Xiaomi, MIUI 13’ü ne zaman yayınlayacağını açıklamadı. Ancak önceki yıllara bakıldığında firma genellikle duyuru yapıp, hemen akabinde ise yeni sürümlerini beta olarak kullanıcılara sunmasıyla bilinir. Dolayısıyla MIUI 13 güncellemesi de, muhtemelen aralık ayı sonunda ilk beta sürümleriyle kullanıcılara ulaşmaya başlayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu