Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix 5 Sızdırıldı: Tasarım Dersi Verecek

Xiaomi'nin bir sonraki katlanabilir telefonun için hazırlıklar başlamış durumda. Xiaomi Mix 5, IMEI veritabanında göründü.

Xiaomi’nin en özel telefon serisi bu yıl yenilenebilir. Her modelinde rakiplerine tasarım dersi veren Xiaomi Mix serisinin bir sonraki versiyonu IMEI veritabanında ortaya çıktı. GSM China sitesinde yer alan habere göre telefonun Xiaomi Mix 5 ismiyle çıkış yapması bekleniyor. Ancak bu model için uzun bir süre beklememiz gerekebilir.  Xiaomi, Nisan 2021’de Snapdragon 888 Plus yonga seti ile donatılmış Xiaomi Mix 4‘ü tanıttı. Ancak şirket 2022 veya 2023’te seriyi devam ettirmedi.

Xiaomi Mix 5 çalışmaları sürüyor

Site, Xiaomi Mix 5’in GSMA IMEI veritabanında 2503AVP01C model numarasıyla göründüğünü ortaya çıkardı. Başlangıçtaki dört rakam, cihazın Mart 2025’te piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor. Yani önümüzdeki yıl Xiaomi 15 Ultra ile aynı tarihlerde piyasaya sürülmesi ihtimali var.

Xiaomi’nin Mix serisi modellerinin tümü tasarım noktasında rakiplerinden ayrıldı ve fark yaratan modeller oldu. Mix 5 henüz geliştirilme aşamasında ve tanıtım tarihine çok uzağımızda. Önümüzdeki süreçte sızacak görüntülerin de yine heyecan yaratacağını tahmin ediyoruz.

Xiaomi Mix 5’in gelecek yıl tanıtılsa bile sadece Çin pazarına özel kalması bekleniyor. Xiaomi’nin bunun yanında Xiaomi Mix Flip üzerinde çalıştığına dair raporlar var. Markanın ilk kapaklı katlanabilir telefonu bir süre önce sızdırılırken, cihazın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci biriminden güç alacağı anlaşıldı. Bu modelin ise küresel çapta satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu