Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Sony gider ayak Sony Xperia 3 tanıtımı yapacak! Bu tasarım da ne?

Geçtiğimiz ay tanıtılan Sony Xperia 5 sonrasında bir anda bugün ilginç tasarımı ile Sony Xperia 3 ortaya çıktı. Bu tasarım oldukça tuhaf ama..

Sony hem başarılı hem de başarısız bir üretici konumunda. Uzun zamandır mobil pazarda yüzü gülmeyen Japon teknoloji devi Sony, oyun ve kamera sensörleri tarafında rakipsizliğini korurken mobil ve televizyon tarafında ise her geçen yıl daha da başarısız oluyor. Böyle bir markanın bu hale geldiğini görmek üzücü ama Sony inadından vazgeçmiyor. OPPO, Huawei ve Xiaomi gibi Çinli markalar büyük başarılara imza atarken Sony halen istediği yere gelebilmiş değil. Sony geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi kapsamında Xperia 1 tanıtımı yaptı. Geçtiğimiz Eylül ayında ise Xperia 5 ile karşımıza çıktı. Bugün ise ilginç bir şekilde Sony Xperia 3 sızdı.

Açıkçası telefonun sızan görseline baktığımızda oldukça tuhaf bir yapı görüyoruz. Bu yapının görselden dolayı mı yoksa gerçekten de böyle mi göründüğü ise belirsiz. İşte sızan o görsel.

Sony Xperia 3

Görselde orta tarafın inceldiği bir yapı görüyoruz. Telefonun bu şekilde tanıtılmasını kesinlikle beklemiyoruz. Zira bu yapı sağlamlık konusunda ciddi sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Xperia 1 ve Xperia 5 Snapdragon 855 ile pazara sunulan telefonlar. Bu modelde ise Snapdragon 855+ yonga setinin kullanılmasını bekliyoruz ama bu da isimlendirme konusunda telefonun Xperia 5‘in gerisinde kalmasına performans tarafında ise geçmesine sebep olacak.

Editörün Yorumu:

Arkadaş madem Xperia 3 modelini yapacaksınız; Xperia 5‘i neden daha önceden tanıtıyorsunuz demek istiyor insan; ama demiyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu