Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S10 Lite tam bir “Cep Herkülü olacak

Samsung’un Galaxy S10 serisi telefonları duyurmasına iki aydan kısa bir süre kaldı. Merakla beklenen telefonlar hakkında önemli kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ediyor. Son dönemin önemli sızıntı kaynaklarından Ice Universe adlı Twitter kullanıcısı Galaxy S10 Lite modelinin işlemci birimini açıkladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy S10 Lite çok güçlü olacak

Sonunda “Lite” eklentisinin olması “Telefon acaba daha düşük bir işlemciye mi sahip olacak?” sorusunu akıllara getirmedi değil. Neyse ki öyle olmayacak ve Samsung, Galaxy S10 / Galaxy S10 Plus’ta yer vereceği Snapdragon 855 / Exynos 9820 işlemcisini Lite modelde de kullanacak.

S10 Lite işlemci tarafında performanstan ödün vermeyecek. Hatta telefonun Full HD + çözünürlüklü ekrana sahip olacağı iddiası pil ve oyun performansını çok daha yukarılara çekecektir. 5.8 inç büyüklüğünde neredeyse çerçevesiz bir erkan taşıyacak S10 Lite, mevcut birçok akıllı telefondan daha küçük olacak. Boyutu göz önüne alındığında daha önce Xperia Compact serisi için dillendirdiğimiz “Cep Herkülü” yakıştırmasını bu defa S10 Lite’ın sonuna kadar hak ettiğini söyleyebiliriz.

 

Honor V20’nin Avrupa fiyatı belli oldu! Fiyat rekabetçi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu