Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriVivo

vivo V30 Serisi Kullanıcılarının Her Zaman Yanında

vivo V30 serisi, sağlamlığı ve güvenilirliği ile kullanıcılarının her zaman yanında. Uzun pil ömürleri ve daha fazlası mevcut.

vivo V30 serisi dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Firmanın tüm koşullarda test ettiği telefonlar, kullanıcılarına tüm koşullarda sorunsuz çalışan bir akıllı telefon deneyimi vaat ediyor.

vivo akıllı telefonlar güçlü pilleri, dayanıklıkları ve fotoğraf kalitesi nedeniyle maceraseverlerin, doğa yürüyüşü yapanların, ekstrem spor veya fotoğraf tutkunlarının aradığı telefonlar olmaları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Macera tutkunları, doğa yürüyüşçüleri, ekstrem sporcular ve fotoğrafçılar, keşif dolu anların güvenle keyfini çıkarmak için her koşulda bağlantıda kalabilmelerini sağlayacak dayanıklı ve güçlü cihazlara ihtiyaç duyuyor. Başta V30 olmak üzere vivo akıllı telefonlar kullanıcıların tüm bu ihtiyaçlarını karşılayan cihazlar olarak oldukça ilgi görüyor.

Örneğin Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefon olan V30 Serisi için dört yıl boyunca geçerli, pil sağlığı yüzde 80’in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi sunuluyor. Bu dört yıllık pil ömrü teknolojisi, kullanıcılara en iyi kalitede kullanım deneyimini sunmak için V30 Lite ve Y Serisinden bazı modeller de dâhil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde de yer alıyor. vivo V30 Serisi, iki kat pil ömrü, yenilikçi pil malzemeleri, akıllı pil sağlığı motoru ve amiral gemisi standardında güvenlik kalite kontrolleriyle birleşerek cihazın pil ömrünü endüstri standardının iki katına çıkarıyor. 1.600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile sağlık düzeyi yüzde 80’in altına düşmeyen, 4 yıl dayanıklı pili ile V30, vivo V Serisinin en yüksek pil kapasitesine sahip üyesi. Ayrıca, kullanıcının pil sağlığı fonksiyonunu daha iyi anlaması için vivo pil sağlığı takip özelliğini geliştirdi. Kullanıcılar istedikleri zaman telefonunun pil sağlığını kontrol edebiliyor. Tüm bu özellikleri sayesinde yeni vivo V30 Serisi kullanıcılarını yarı yolda bırakmayacak bir pil kapasitesi de sunmuş oluyor.

Geliştirilmiş Kameralar ile Stüdyo Kalitesinde Fotoğraflar

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo’nun Star Işığı özelliğine sahip akıllı telefonları fotoğraflarda gerçeğe en yakın renkler sunan geliştirilmiş kameraları ile stüdyo kalitesinde fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Örneğin netlik ve pratiklik için tasarlanmış kamera modülüne sahip vivo V30, her çekimde kutlamaya değer anların gerçekçi ve oldukça kolay bir şekilde yakalanmasını mümkün kılıyor. 50 MP kamera, nefes kesici manzaralardan samimi çekimlere kadar, hayatta kutlamaya değer tüm anları yüksek çözünürlükte çarpıcı bir şekilde yakalıyor. Aynı anda hem ön hem de arka kameralarla vlog çekimi yapılmasına da imkân veren vivo V30’un Süper Gece Algoritmaları, gece çekimlerinde bulanıklığı ve paraziti önleyerek kristal netliğinde görüntüler sunuyor. Güçlü ve şık Gece Filtreleri, kullanıcılara gecenin gizemini keşfetmeleri için yardımcı oluyor.

Güçlü Yol Arkadaşı

V30 Serisi, toz ve sıçrayan suyun zararlarını etkili bir şekilde önleyen IP54 toza ve suya karşı dayanıklılığı destekleyerek günlük yaşamda güvenle kullanıma olanak tanıyor. Yeni geliştirilen ıslak elle dokunma algoritması, eller ıslakken bile dokunmatik ekranın sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Ayrıca ince eleyip sık dokunarak detaycı bir yaklaşımla yüksek kalite standartlarının belirlendiği yeni V30 5G; -20°C ve 50°C arasında sıcaklık, 150 bin kez güç düğmesine basma ve 10 bin kez fişe takıp çıkarma, 72 saat yüksek nem ve ısıya dayanıklılık testlerinden başarıyla geçti. Yüksek performanslı Schott α cam, daha güçlü bir ekran sunarken hassasiyetle geliştirilen kapsamlı yastıklama teknolojisi, iç ve dış bileşenler için benzersiz güvenlik sağlar.  V30 Lite arka kapak tasarımında kullanılan Florit AG teknolojisi, kristal parçacıkların renkleri camdan tamamen geçirmesine olanak tanıyarak şeffaf bir görünüm sunar. Bu teknoloji aynı zamanda aşınmaya, çizilmeye ve parmak izine karşı dayanıklık sağlar. Yüksek kalite standartlarını yakalamak için ise 32 bin kez alçak mesafeden düşme testleri, 20 bin kez USB bağlantı noktası testleri, 150 bin kez ses düğmesine basma testleri ve 500 bin kez güç düğmesine basma testlerine tabi tutulan V30 Lite ile vivo, donanım tarafındaki bu yüksek kalite standardını şimdi pile de getirerek taçlandırıyor.

Yeni vivo V30 Serisi’nin uzun vadede verdiği kalite ve sorunsuz performans güvencesiyle telefonunuzu uzun yıllar boyunca keyifle kullanabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu