Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOrealme

Realme 3 çok iddialı! Oppo getir artık şu telefonları Türkiye’ye!

Kısa süre önce Türkiye’ye resmi olarak giriş yapan Oppo, malumunuz uygun fiyatlı telefonlarını bir süredir Realme markası adı altında satışa sunuyor. Çiçeği burnunda olan marka yeni olmasına karşın kısa süre içerisinde milyonlarca satmayı başardı. Şirket şimdi Realme 3 modelini hazırlıyor. İlk gelen bilgilere bakılırsa Oppo yine rekabetçi bir telefon karşımıza çıkaracak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Realme 3 iddialı bir kamerayla geliyor

Su damlası şeklinde çentikle karşımıza çıkacak telefonda ekran / kasa oranın yüksek olacağı belirtiliyor. Telefon bunun yanında 48 megapiksel çözünürlüklü bir arka kameraya sahip olacak. yakın zamanda tanıtılan , Redmi Note 7, Huawei Nova 4 ve Honor V20 telefonlarda aynı çözünürlükte kameralar kullanıldı.

Yeri gelmişken şu hatırlatmayı yapalım: Samsung’un 48MP sensörü 12MP çekimleri 48 MP’ye dönüştürmek için AI algoritmalarını kullanıyor. Sony sensör ise herhangi bir AI algoritması kullanmadan doğrudan sensörden 48MP görüntüsü çıkışı verebiliyor. Realme3’ün rekabetçi fiyatı göz önüne alındığında sensörün Samsung üretimi olması bekleniyor. Telefonun 2019’un ilk çeyreğinde resmiyet kazanması bekleniyor.

 

Xiaomi’den Mi 8 için fiyat açıklaması geldi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu