Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi ve Snapdragon 870 Birlikteliği Bir Telefonla Daha Sürecek

Xiaomi ve Snapdragon 870 birlikteliği yeni bir telefonla daha sürecek. Xiaomi’nin Snapdragon 870 işlemcili bir sonraki telefonu neler sunacak?

Xiaomi ve Snapdragon 870 birlikteliğine dördüncü kez şahit olmaya hazırlanıyoruz. Marka, bu işlemciyi daha önce  Mi 10S, Mi 11X (Redmi K40, POCO F3) ve Mi Pad 5 Pro modellerinde kullandı. Güvenilir kaynakların aktardıklarına bakılırsa şimdi bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Güvenilir kaynak ayrıca bu cihazın diğer bazı özelliklerini de ortaya koyuyor.

Üreticiler, üst segmenti hedefleyen telefonlarda maliyeti de düşürmek adına Snapdragon 870 işlemcisini bu yıl çok sayıda modelde kullandı. Xiaomi yakında zamanda bu işlemciyi kullanan dördüncü telefonunu piyasaya çıkaracak. İsimlendirmenin nasıl olacağı henüz bilinmiyor.

Telefonun diğer bazı özelliklerinden söz etmek gerekirse; ekranın Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip olduğu bildiriliyor. Ön kamera, ekran üzerinde merkeze konumlandırılacak ve 20 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

POCO F3

Arka kamera paketinde ana kameranın 108 megapiksel çözünürlüğünde olacağı gelen bilgiler arasında. Telefonda ayrıca 3x optik yakınlaştırma sağlayan bir telefoto kamera kullanılacak. Arka bölümdeki bir diğer kameranın ise geniş açılı olması muhtemel.

67 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde pile sahip olacak telefona dair önümüzdeki hafta daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır. Ne dersiniz bu telefon bir süre önce erken tanıtılacağı iddia edilen Redmi K50 olabilir mi?

Son olarak Realme GT Master Edition, Black Shark 4, OnePlus 9R, Meizu 18X, OPPO Reno 6 Pro Plus, Vivo X60 ve OPPO Find X3 modellerinde Snapdragon 870’in yer aldığını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu