Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 40W kablosuz şarjı yeni bir video ile tekrar karşımızda!!!

Xiaomi, yeni bir kablosuz şarjını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bugün yayınlanan bir video şirketin 40W kablosuz şarjının tasarımını ortaya koyuyor.

Xiaomi tıpkı akıllı telefonlarında olduğu gibi diğer ürünleri üzerine de çalışmalar yapıyor. Çinli şirket bu yıl yeni cihazlarına ek olarak bir de yeni  kablosuz şarjı nı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bugün, Xiaomi Başkan Yardımcısı Chang Cheng, Weibo‘da Xiaomi Kablosuz Şarjın, şarj oranının son yıllarda 10W – 30W moduna kadar yükseldiğini ve çığır atladığını açıkladı. Buna istinaden şirket şuan da mevcut olan 30W kablosuz şarjın daha üst düzeyi olan, 40W kablosuz hızlı şarj üzerine çalışıyor.

Xiaomi‘nin yeni geliştirdiği 40W kablosuz hızlı şarjı diğer şarj cihazlarına istinaden daha iyi bir performans sergiliyor.

Yukarıdaki videoya bakacak olursak, 4500 mAh pile sahip  Mi 10 Pro bu şarj standıyla 40 dakikada tam şarj oldu. Biraz daha detaya girecek olursak telefon İlk 20 dakikada % 57′ye seviyesine ulaştı. Bu prototip kablosuz şarj cihazı, muhtemelen cihazın ısınmasını engellemek için dikey bir hava soğutucuyla beraber geliyor. Şirketin bu teknolojiyi ne zaman getireceğine dair henüz resmi bir bilgi yok ancak Xiaomi çok uzun sürmeden bu şarj cihazını kullanıcılarına kavuşturacak.

Bildiğiniz üzere Xiaomi‘nin en yeni amiral gemisi bile 30W‘ kablosuz şarjı destekliyor. Ancak şirketin 40W kablosuz şarj cihazını  üretmesinin amacı, önümüzdeki günlerde tanıtacağı telefonlar üzerinde kullanmak olacak gibi duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu