Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme GT 2 Pro’nun Kamera Özellikleri Beklentileri Aşıyor

realme GT 2 Pro kamera tarafında beklentilerin üzerinde özellikler sunacak. Son olarak telefonda mikroskop kameranın yer alacağı onay aldı.

realme GT2 ve GT2 Pro, 4 Ocak’ta gerçekleşecek etkinlik kapsamında tanıtılacak. Marka, ilk Premium telefonu olacak GT 2 Pro hakkında sürekli yeni ayrıntılar yayınlıyor. Son olarak ise telefonda kullanılacak üçlü kameranın detaylarını öğreniyoruz. realme GT 2 Pro kamera tarafında oldukça iddialı olacak.

realme’nin yayınladığı paylaşımlara göre telefonda 50 megapiksel çözünürlüğünde OIS destekli Sony IMX766 sensörlü ana kamera kullanılacak. GT 2 Pro, aynı zamanda realme’nin OIS destekli ilk akıllı telefonu olacak. Aynı sensörün kısa süre önce tanıtılan Xiaomi 12’de de yer aldığını hatırlatalım.

 

GT 2 Pro’nun kamera kurulumunda bulunan ikinci 50 megapiksel kamera, endüstride bir ilk olan 150 derecelik görüş açısı sağlayacak. GT2 Pro şirketin daha önce yayınladığı gibi, yaratıcı fotoğrafçılık için ultra alan derinliği sağlayan Balıkgözü modlu dünyanın ilk telefonu olacak.

GT2 Pro’nun kamera kurulumunu tamamlayan üçüncü kamera ise 2 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. İlk olarak Find X3 Pro’da karşımıza çıkan mikroskop kamera 3 mm odak uzaklığı ve 30x büyütme sunuyordu. Digital Chat Station’a göre, Realme GT2 Pro’nun mikroskop lensi, alan derinliğini 4 kat ve nesne mesafesini yaklaşık 2 kat artıracak. Deri ve su gibi içerikleri algılayabildiğini de sözlerine ekledi.

realme GT2 Pro aynı zamanda en büyük soğutma alanına sahip telefon olacak. Telefondaki parmak izi tarayıcısı biyometrik güvenliğin yanında kalp atış hızını ölçebilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu