Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

En Tuhaf Android 12 Değişikliği Belli Oldu!

Milyonların beklediği Android 12 işletim sisteminin en tuhaf değişikliği belli oldu. Geri sayıma başlanan sistem yakında yayında olacak.

Oyunculara özel bir oyun modunu da karşımıza çıkaracak olan işletim sistemi merakla bekleniyor. Birbirinden farklı özellikleri karşımıza çıkaracak olan işletim sistemi günlerdir haberlerimizden eksik olmadı. Günümüz de beta olarak bazı telefon modellerin de kullanılan sistem, yıl sonunda tam sürüm olarak lansmana çıkacak. Geçtiğimiz günler de emojileri ile haberlerimize konu olan işletim sistemi için geri sayımın devam ettiği şu günler yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgiler de işletim sisteminin en tuhaf değişikliği ortaya çıkmış oldu. İşletim sisteminin en tuhaf özelliği güç düğmesine kısa yol olarak yerleştirilen Google Asistan oldu. Edindiğimiz bilgilere göre kullanıcılar bu kısa yolu değiştirebilecekler. Android 12 geliyor.

Android 12
Android 12

Android 12 Tuhaf Bir Detay İle Karşımıza Çıktı

Bugüne kadar işletim sistemi hakkında epey yazdık epey çizdik. Birbirinden farklı özelliklerinden oldukça söz  etmiştik. Bugün gelen bilgiler ile işletim sisteminin tuhaf bir detayı karşımıza çıktı. İşletim sistemi ile birlikte kullanıcılar güç tuşuna uygulama atayabilecek ve kullanabilecekler. Yani güç tuşuna kısa yol ekleme yetkisine sahip olacaklar. Şimdiye kadar pek çok özellik karşımıza çıkmıştı. En tuhaf ve ilgi çekici özelliği ile dikkat çekecek olan sistem milyonlarca kullanıcı tarafından beklenmeye devam ediliyor. Çıkış tarihi duyurulur duyurulmaz haberlerimiz de yer bulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu