Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 FE için Şok Eden Karar!

Merakla beklenen Galaxy S21 FE modelinin sadece Avrupa’da satışa sunulacağı söyleniyor. Güney Kore’de bile satılmayabilir.

Bu yıl Galaxy S21 FE maalesef ki beklentilerin aksine tanıtılmadı. Çip krizi, cihazın piyasaya sürülme zamanını öteledikçe öteledi. Başlangıçta telefonun Ağustos ayında tanıtılacağı düşünülüyordu, daha sonra sürümün sonbahara ertelendiği konuşuldu. En son söylentiler Galaxy S21 FE’nin Ocak ayında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Ancak bugün enterasan bir iddia daha ortaya atıldı.

İnternette Galaxy S21 FE’nin sınırlı sayıda pazarda satışa sunulacağına dair söylentiler vardı. Şimdi Güney Kore’li Ddaily, Samsung’un telefonu yalnızca Avrupa’da satmayı planladığını duyurdu. Söylentiye göre Samsung, Galaxy S21 FE’yi piyasaya sürmenin fizibilitesi hakkında şüpheler içindeydi. Çünkü sadece selefinin başarısını tekrarlamakla kalmayacak, aynı zamanda bir başarısızlığa dönüşebileceğine dair büyük korkular var.

Açıkçası Samsung, yaklaşmakta olan Galaxy S22 serisi ve Galaxy S21 serisi için fiyat indirimleri arasında ürün yelpazesinde sorun yaratabileceklerinden endişe duyuyor.

Samsung’un uygun fiyatlı amiral gemisi modeli 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemli AMOLED ekran ile gelecek. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden alacak olan telefonun 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamalı sürümü bulunacak.

Telefonun arkasında ise üç adet 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kurulumu yer alacak. 699 dolar fiyat bandından satışa sunulacak olan bu canavarın direkt olarak iPhone 12 mini’nin karşısında konumlandırılması bekleniyor. Samsung’un aynı dönem Galaxy S22 ailesini de tanıtacağını bir kez daha belirtelim.

Galaxy S21 FE inceleme

Bu yüzden Samsung’un uygun fiyatlı amiral gemisi modeli çıkarması yarardan çok zarara neden olabilir. Bunun fizibilitesini yapan Samsung, bu yüzden telefonu sadece Avrupa pazarında satışa sunma kararı almış olabilir. Türkiye pazarına da geleceğini düşündüğümüz telefon son sızıntılara göre Şubat ayında satışa sunulacak. Umarız ülkemize de bu telefon uygun fiyat ile giriş yapar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu