Akıllı TelefonAppleGeneliPhoneMobiroller

iPhone XR 2019 ile tanışın! Video ve görüntüler

Apple’ın eylül ayında duyuracağı telefonların tasarımları aylar öncesinde ortaya çıktı. iPhone XI ve XI Max’in artından bu defa iPhone XR 2019 ‘un render görüntüleri yayınlandı. iPhone XR’nin devam modeli arka kamera yapısı dışında tasarımsal bir yenilik getirmiyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

iPhone XR 2019 karşınızda!

Önden ve yandan bakıldığında iPhone XR ile devam modelini ayırt etmek mümkün değil. Kaynağa göre telefonun en kalın noktası 8.5 mm olacak. 150,9 x 76,1 x 7,8 mm ebatlar da göz önüne alındığında ekranın bir kez daha 6.1 inç büyüklüğünde olacağını söyleyebiliriz. Bu ekran 1,792 x 828 piksel çözünürlüğünde ve IPS LCD tabanlı olacak.

2019 model iPhone XR’nin üst kısmında geniş bir alana yayılmış çentiği görüyoruz. Burada ön kamera, ahize ve 3D yüz tanıma için yardımcı sensörler bulunuyor.

Arkada tarafa geldiğimizde asıl farklılığı burada görüyoruz. Telefonda çift arka kamera bulunuyor. Kamera dizilimi alt alta ve hemen yanlarında LED flaş ile gürültü önleyici mikrofon yer alıyor. iPhone XI modellerinde olduğu gibi kameralar için çıkıntılı bir alan görüyoruz. Son olarak kameraların ikisinin de 12 megapiksel çözünürlüğünde olacağı, birinin standart diğerinin ise telefoto kamera olacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu