GenelTecno Mobile

TECNO, Müşteri Odaklı Satış Sonrası Deneyimi Sayesinde Ödüllere Doymuyor

Ülkemizin sevilen markası Tecno, müşteri odaklı satış sonrası hizmeti sayesinde A.C.E. Awards ödülü alarak başarısına başarı kattı.

Geçtiğimiz yıl “Türkiye’nin Müşteri Bağlılığı En Yüksek Markaları” araştırmasında telefon kategorisinde 1. sırada yer alarak ödül almıştı. Bu yıl da şirket 9’uncu A.C.E. Ödülleri’nde yeni ödülü almaya hak kazandı. Tecno satış sonrası deneyimi ile müşteri odaklı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu yeni ödül ile birlikte müşteri memnuniyetindeki kararlılığı ve bağlılığını daha da vurgulayan Türkiye’nin en tüketici odaklı markalarından biri olarak öne çıkmasını sağlıyor. A.C.E Award, Müşteri Deneyimi Endeksi araştırması aracılığıyla markaların olağanüstü müşteri deneyimini ödüllendiren saygın bir ödül. Bu kapsamlı değerlendirme ile şirketlerin şikayet verileri, pazar payları ve Sikayetvar tarafından yürütülen yıllık 1,5 milyondan fazla anket dahil olmak üzere bir dizi kaynaktan elde edilen içgörülerden yararlanarak markaların uçtan uca şikayet yönetimi becerilerini ödüllendiriyor.

Tecno Satış Sonrası Deneyimi Sayesinde Diğer Firmalara Göre Öne Çıkıyor

Tecno‘ya göre bir teknolojik ürün tasarlayıp üretmek ve satmak yeterli değil. Satış sonrası destek sayesinde kullanıcılarının soru ve sorunlarına çözüm sağlamak için müşteri geri bildirimlerine önem veriyor. Kullanıcı Deneyimi Ekibi ile çağrı merkezleri, WhatsApp hattı ve e posta adresi gibi kanallardan müşterilerine destek veriyor.

TECNO, müşteri sadakatini ve sürekliliğini sağlamak için önemli yatırımlar yapıyor. En büyük gücünü yazılımının sürekli geliştirilmesinden alan TECNO, kullanıcılarından aldığı geri bildirimlerin rehberliğinde kullanıcılarına “mükemmel deneyimi” sunuyor.

TECNO Türkiye Pazarlama Direktörü Enes Pehlivan, şunları söyledi: “TECNO olarak ister donanım ister yazılım sorunları olsun, tüm kullanıcılarımızın memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Kullanıcı deneyimi ekibimiz adım adım çözümler sunuyor, hizmet sürecini sürekli takip ediyor ve ,yazılım sistemimize dayalı olarak hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Bu konudaki kararlılığımızı, şu an her on bin müşterimizden sadece 16’sının bize bir şikayetle geri dönmesinden anlayabiliyoruz. Hedefimiz bu sayıyı on binde 5’e düşürmek.”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu