Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Eylül Güncellemesini Birçok Model İçin Yayınladı

Samsung eylül ayı güncellemesini farklı kategorilerdeki birçok telefon için dağıtmaya başladı. Yeni güncellemeler bakalım ne getiriyor.

Samsung her zaman olduğu güncelleme konusunda yine çok agresif. Eylül ayı güncellemesinin dağıtımı Galaxy S22 serisiyle başladı ve listeye pek çok model dahil ediliyor. Samsung eylül ayı güncellemesini şimdi Galaxy Note 20 serisi, Galaxy S21 serisi, Galaxy S20 FE ve Galaxy A52s modelleri için yayınlamaya başladı. Saydığımız bu telefonların hepsi de Türkiye’de satılmakta olan modeller. Dolayısıyla kademeli olarak dağıtılmakta olan güncellemeleri telefonunuzda Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Samsung Eylül Ayı Güncellemesini Genişletiyor

Galaxy Note 20 serisinden başlayalım. Note serisinin son temsilcileri Avrupa genelinde eylül ayı güncellemesini almaya başladı. Eylül 2022 güncellemesi 24 güvenlik açığını giderirken, telefonların kararlılığını da artırmakta. Galaxy S20 FE için de aynı güncelleme Avrupa’da birçok ülkede dağıtıma sunulmuş durumda. Yine bu güncelleme de sistem güvenliğini ve kararlığını artırıyor.

Samsung güncelleme

Galaxy S21 serisi için dağıtılan güncelleme hem güvenlik tarafında hem de kamera biriminde iyileştirme / yenilikler sunuyor. Son olarak Galaxy A52s modeline değinelim. Samsung’ın orta segment telefonu için Güney Asya ülkelerinde güncelleme dağıtımı başlamış durumda.

Samsung mevcut birçok telefon için aylık güncellemeler yayınlamayı sürdürürken bir yandan da Android 13 güncellemesini hazırlıyor. Galaxy S22 ve S21 serisi için beta programı başlarken, kararlı güncellemelerin ekim ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Android 13 güncellemesine dair gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Galaxy Z Fold 3 Tüm Zamanların En Düşük Fiyatına Satılıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu