Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A54 Konsept Görüntüleri Şimdiden Yayınlandı

Galaxy A53 5G’nin satışa sunulmasının üzerinden birkaç hafta geçmişken Galaxy A54 modelinin konsept görüntüleri yayınlandı. Bakalım Galaxy A54 nasıl görünecek.

Samsung’un yıllık akıllı telefon satışlarında en büyük payı Galaxy A serisi telefonlar oluşturuyor. Her bütçeye uygun telefonların yer aldığı Galaxy A serisinde şu an en üst segmentte Galaxy A73 5G modelini görüyoruz. Biraz daha düşük özelliklerin yer verildiği Galaxy A53 5G de yine serinin öne çıkan modellerinden biri olmayı başarıyor. Galaxy A53 5G geçtiğimiz günlerde 8.699 TL fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Telefonun fiyat şu sıralar ise 7.800 TL seviyesine kadar gerilemiş durumda. Galaxy A53 5G’nin satışa sunulmasının üzerinden çok geçmeden sürpriz bir şekilde Galaxy A54 5G konuşulmaya başlandı. Galaxy A54 konsept görüntüleri bakalım nasıl görünüyor.

Galaxy A54 konsept görüntüleri yayınlandı

Henüz resmi olarak tanıtılmayan akıllı telefonların görüntülerini sürekli olarak yayınlayan Letsgodigital sitesinde son olarak Galaxy A54 5G modeli karşımıza çıktı. Bu model hakkında resmi olarak konuşmak için henüz çok erken, sonuçta Galaxy A53 daha yeni tanıtıldı. Yine de Galaxy A54’ün gelecek yılın en çok konuşulacak telefonlarından biri olacağı kesin.

Galaxy A54’ün yayınlanan konsept görüntülerinin şu an tamamen hayal ürünü olduğunu söyleyebiliriz. Görüntüleri oluşturan kaynağa göre Galaxy A54, Galaxy A53’ün mevcut ruhuna uygun olarak üretilecek. Tabii iki arasında bazı farklılıklar olmayacak değil. Örneğin ekran çerçeveleri biraz daha daralacak, kamera bloğunun kenarları değişecek.

Özellikler hakkında konuşmak için henüz çok erken, ancak IP67 korumasının ve Android 13‘ün telefonda yer alacağı kesin. Bunun yanında OIS destekli arka kamera ve 5.000 mAh büyüklüğünde pil Galaxy A54 5G’nin öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu