Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme powerbank serilerini yeniledi! Hızlı ve Öfkeli 18 – 30

Bugün yapılan lansmanda Realme powerbank ürününün yenisini bizlere gösterdi. 18W ve 30W hılzı şarj destekli yeni ürünler oldukça başarılı…

Akıllı telefonların en önemli donanımları kesinlikle pilleridir. Hangi marka ve hangi model telefonunuz olursa olsun bir telefonun pil gücü sizin bir gününüzü çıkartmaya yetmiyorsa; bu noktada telefon kullanmak ciddi anlamda sorun olabiliyor. İşte Powerbank adı verilen taşınabilir piller ise en önemli yardımcılarımızdan birisi. Realme powerbank tarafında ise oldukça agresif bir süreç yaşayacak gibi görünüyor. Zira bugün tanıtılan yeni nesil powerbanklar çok iş yapacak gibi görünüyor.

Bildiğiniz üzere şu anda mobil pazarda 18W ve 30W hızlı şarj destekleri en çok kullanılan hızlı şarj çeşidi. Realme de bu konuda yeni powerbanklerinde bu şarj güçlerini kullanıcılarına sunuyor.

18W hılzı şarj özelliğine sahip ürün 13 dolar fiyat etikeri ile bugünden itibaren satışa sunuldu. 30W destekli ürün için fiyat ve çıkış tarihi ise verilmedi. Ne zaman böyle bir şey olsa hep iptal olmuştur ya; bakalım göreceğiz.

10.000 mAh pil gücündeki yeni powerbankler  13 koruma seviyesi ile geliyor. USB-A ve USB-C desteğine de sahip olan yeni ürünler ile Realme Watch 45 kez, Realme Buds Air ise 15 kez şarj edilebilir.

Bugün tanıtılan ürünlerin kısa süre içinde Türkiye pazarında da görmek istiyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu