AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Ayol Üstüme İyilik Sağlık! “Xiaomi Akıllı Tuvalet” mi?

Euzu besmele çektiğinizi ve bir yaşınıza daha girdiğinizi tahmin edebiliyoruz. Xiaomi Akıllı Tuvalet, antibakteriyel özelliğiyle geliyor.

Birbirinden ilginç esprilere konu olabilecek ürün Xiaomi Youpin tarafından duyuruldu. Xiaomi Akıllı Tuvalet, “Little Whale Wash” adıyla geliyor. Antibakteriyel Akıllı Tuvalet, iki model içerir: Fiyatı 295 $ olan Qingyun versiyonu ve Jingyun versiyonu olarak adlandırılan ve 413 $ fiyat etiketine sahip daha pahalı bir model.

Her iki akıllı tuvalet de su deposu, jet sifon, güçlü yıkama kuvveti olmadan tasarlanmıştır ve ayrıca su tasarrufu sağlar. Tüm cihaz su geçirmez IPX4 ile birlikte gelir. Koltuk halkası malzemesi antibakteriyeldir ve ayrıca gürültüyü önlemek için yavaşça inmeyi destekler.

Ayrıca, her iki model de ayakla sifonu destekler ve tuvaletin yan tarafındaki algılama alanına hafif bir dokunuşla sifonu çekebilirsiniz. Koltuktan 5 saniye ayrıldıktan sonra otomatik yıkama fonksiyonunu da destekler.

Ayrıca iki yeni ürün, koltuk ısıtması ve ışığa duyarlı yumuşak gece lambası gibi samimi tasarımları da destekliyor. Dört vitesli koltuk sıcaklığı isteğe göre ayarlanabilir. Hareketsiz otomatik sıcaklık kontrol sistemi, fazla sıcaklıktaki cilt yanıklarını önlemek için soğumaya başlayacaktır. Net bulut versiyonu aynı zamanda kalça yıkama, sıcak havayla kurutma, geniş masajlı yıkama, sprey çubuğu kendi kendini temizleme, su arıtma filtrasyonu, kablosuz uzaktan kumanda ve akıllı dijital ekran gibi benzersiz işlevleri de destekler.

Açıkçası Türk icadı olan taharet musluğunun Android sürümünü görmek hayli ilginç oldu. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu