Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 konsept videosu yayınlandı

Bir taraftan ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 8 cephesinden bilgiler gelmeye devam ederken, diğer taraftan ise telefonun tasarım detaylarını ön plana çıkaran konsept videolar YouTube kanalı aracılığıyla sahne almaya başladı. DBS DESIGNING tarafından yayınlanan Galaxy Note 8 konsept videosu telefonun daha önce sızdırıldığı iddia edilen bir görüntüsünden ilham almış görünüyor. Tabii söz konusu tasarımın ilk olarak Galaxy S8 serisi modellerde kullanıldığını hatırlatalım.

Galaxy Note 8 konsept videosu
Galaxy Note 8 konsept videosu

Ekran çerçeveleri bir hayli inceltilmiş telefonda iddiaya göre 6.4 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak. Samsung’un çift arka kameraya sahip ilk telefonu olacak Galaxy Note 8’de bellek biriminin bu defa 6 GB RAM ve 128 GB depolama şeklinde olması bekleniyor.

Arka bölümde kameraların 13 megapiksel ve 16 megapiksel olduğu iddia edilirken, suya dayanıklılık ve gelişmiş S-Pen kalem özellikleri yeni Note serisi telefonda bir kez daha önce çıkan özellikler olacak. Alt bölümde hayranlık uyandıran Galaxy Note 8 konseptine göz atabilirsiniz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu