AppleCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberleri

Yeni iPhone Serisi Gelecekte Önemli Bir Özelliğe Kavuşabilir

Yeni iPhone serisi gelecekte önemli bir özelliğe kavuşabilir. Üreticilerin sürekli olarak denediği bir özellik adına önemli çalışmalar var.

Apple için iPhone hedefleri bitmiş değil. Geleceğe yönelik planlarda kullanıcıların memnun olabileceği bazı yenilikler masada.

Apple, iPhone Pro modellerinin son iki versiyonunda Dynamic Island hap şeklindeki kesimine güvendi ancak uzun vadeli hedef, fiziksel ekran kesintisi olmayan “tam ekran” bir iPhone’a geçiş yapmak. Kore haber kaynağı TheElec’in, Ekran Altı Kameralı (UDC) ilk iPhone’un 2026’dan sonra piyasaya sürülmesinin beklendiğini öne süren son raporuna göre bu gün nispeten yakın değil.

LG Innotek şu anda şirketin tescilli serbest biçimli optik lens sistemini içeren ekran altı kameralarını “ileri düzey geliştirme” aşamasında. Bu yeni gelişme, ekran altı kameralardaki mevcut darboğazlardan biri olan daha iyi görüntü kalitesi için optimum ışık geçişini sağlayacak. Apple‘ın tedarikçilerinden ekran altı kameralı panel örnekleri aldığı ancak bunların yetersiz olduğu bildirildi.

Display Supply Chain Consultants’ın (DSCC) CEO’su olarak görev yapan Ross Young, Apple’ın 2025 yılına kadar Pro serisi iPhone’larında ekran altı Face ID sensörüne geçmesinin beklendiğini, ekran altı kameralı ve Face ID’li ilk tam ekran iPhone modelinin ise 2025 yılına kadar piyasaya sürülmesinin beklendiğini öne sürüyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu