Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknolojiVideo İncelemeler

realme Watch S inceleme! Alınır mı? Alınmaz mı?

Geçtiğimiz günlerde kutu açılışını yaptığımız realme Watch S inceleme videosu ile karşınızdayız. Peki bu saat alını mı? Alınmaz mı?

Akıllı telefon pazarında 2020 yılının en hızlı büyüyen üreticisi konumuna gelen realme giyilebilir ürünler pazarında da iddialı olduğunu ortaya koyuyor. Hem akıllı saatler hem de bluetooth kulaklıklar ile kullanıcılarının karşısına çıkan realme, yeni nesil akıllı saati realme Watch S  ile ülkemiz pazarına giriş yaptı. Biz de bugün realme Watch S inceleme videosu ile kafanızdaki soru işaretlerini gidermek istiyoruz.

Akıllı saatler ve akıllı bileklikler arasında kalan birçok kişi biliyoruz. Bileklikler her kıyafet ile kullanılabilen ürünler değil. Bundan dolayı da saat görünümlü ürünler kullanmak çok daha avantajlı olabiliyor. realme Watch S’in de yuvarlak ekranlı olması sebebi ile daha iyi bir seçim olduğunu görüyoruz.

1,39 inç ekran boyutuna sahip olan realme Watch S 360x360p çözünürlüğü ve 278ppi yoğunluğu ile iyi bir izlenim bırakıyor. Bu noktada kafalarda soru işareti bırakan tek konu ise bu akıllı saatin IPS LCD ekran kullanması. Video içinde saatin IPS LCD ekranının nasıl bir performans ortaya koyduğunu da kendi gözlerinizle görebileceksiniz. Bununla birlikte bu akıllı saatin tam bir şarj kahramanı olduğunu görüyoruz. Zira 6 gün kullanım süresinde ne kadar şarj harcadığına gerçekten şaşıracaksınız.

Neyse lafı daha fazla uzatmayalım ve sizler için hazırladığımız videoyu gelin birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu