Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 10 5G Serisi Beklediğimizden Çok Daha İyi Görünüyor!

Xiaomi cephesinde Redmi Note 10 5G serisinin hazırlıkları devam ediyor. Tanıtım tarihi yaklaşan telefon serisi beklenenden daha iyi olacak.

Redmi Note 10 5G serisi 26 Mayıs tarihinde Çin’de gerçekleşecek etkinlik kapsamında görücüye çıkacak. Tanıtım etkinliği öncesi Xiaomi resmi Weibo hesabından merakla beklenen telefonlara ilişkin paylaşımlara başladı. Redmi Note10 5G serisi açıklanan özelliklere bakılırsa Çin’de çok daha güçlü özellikler sergileyecek.

Xiaomi’nin resmi Weibo hesabından paylaştığı görüntülerin tümü serideki en iddialı çözüm olan Redmi Note10 Ultra 5G modeline ait olduğunun altını çizelim. İsimlendirme henüz net değil fakat, tanıtılacak üç telefonun Note 10 5G, Note 10 Pro 5G ve Note 10 Ultra 5G şeklinde olması bekleniyor.

Redmi Note 10 5G Serisi Çok Güçlü Görünüyor

Redmi Note10 Ultra 5G amiral gemisi seviyesinde performans sunan MediaTek’in 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Dimensity 1100 işlemcisinden güç alacak. Telefonun öne çıkan bir diğer donanım özelliği ise bu segmentte hiç rastlamadığımız UFS 3.1 desteği. Şirket ayrıca telefonun oyunlarda 90FPS’yi destekleyeceğini söylüyor ve bu gelişme bu fiyat segentindeki bir telefon için harika bir gelişme.

Son olarak Redmi , Redmi Note10 Ultra 5G’de oyun telefonu seviyesinde bir soğutma sistemi olduğunu iddia ediyor. Marka, telefonun “Dörtlü soğutma sistemine” sahip olacağını belirtiyor ki; bu gelişme telefonun 16370 mm²’lik bir ısı yayma alanı sunmak için VC (Buhar Odası), grafit, termal iletken jel ve bakır folyo ile geleceği anlamına geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu