Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Ülkemizde satılacak Redmi K20 MIUI 11 güncellemesi başladı!!

Bir süredir test aşamasında olan Redmi K20 MIUI 11 Android 10 güncellemesini bugün Çin’de başladı. Xiaomi başladığı işi bitirmek istiyor!!!

Biliyorsunuz ki Xiaomi bir süredir MIUI 11 üzerinde çalışıyordu. Çalışmalarını sonlandıran Xiaomi Ekim ayından itibaren neredeyse çoğu cihazlarına MIUI11 sürümünü dağıtmayı başardı. MIUI 11 özelliklerini hatırlayacak olursak, dinamik yazı tipi, özelleştirilebilir doğa sesleri, tam ekranlı cihazların uyum sorunun giderilmesi, 24 saat güncellenen duvar kağıdı, ultra güç tasarruf modu ve birçok özelliği de beraberinde getiriyor. Redmi K20 MIUI 11 güncellemesine bugün nihayet kavuştu.Peki yeni güncelleme bize ne sunuyor?

MIUI 11 güncellemesi ile gelen yenilikler

MIUI 11’in en önemli özelliklerinden birisi de ‘’Verimlilik İnovasyonu’dur.’’  Bu sistem iş ve yaşam için güvenilir bir araçtır. Platformlar arası yüksek hızlı ve kullanışlı dosya aktarımını destekler. Cep telefonu ve bilgisayarlar arasında bile sorunsuz veri aktarımı yapabilirsiniz. Ayrıca OPPO ve VİVO ile de ortak olan bir uygulama ile hızlı veri aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca MIUI 11 çok yönlü ekran görüntülemeyi de destekler. Cep telefonu, yazıcılar , çağrı cihazı, kelime işlemci, TV oyun ve uygulamayı da görüntülemeyi destekler. Ayrıca belgeleri yazdırmak için ek bir programa gerek de yoktur. Bütün bunları cihazınızın kablosuz ağ bağlantısı sayesinde çabucak yapabilirsiniz.

Bu özellik 2000 tarayıcı ya kadar destek verebiliyor. Başka bir detaya gelecek olursak  MIUI 11’in Galeri uygulaması sayesinde yüzlerce filtrelerle fotoğraflarınızı özelleştirebilir, kolajlar oluşturabilir ve yapay zekası sayesinde çözünürlüğü kötü fotoğrafları tespit edebilir. Bakalım Xiaomi ileride bizlere neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu