Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerTeknoloji

Honor TENNA sitesinde yakalandı! Ucuz ama Infinty-O ekranlı

Bugün ortaya çıkan görsellere baktığımızda Honor TENNA sitesinde yeni bir telfeon için sertifika alıyor. Peki telefon bize ne sunacak?

Akıllı telefon pazarında son dönemde ilk kez Galaxy S10 serisinde gördüğümüz Infinty-O delikli ekran tasarımı tüm üreticiler tarafından kullanılmaya başlandı. Bugün de Honor TENNA sitesinde Infinty-O ekranlı bir telefonu ile karşımıza çıktı.

Ortaya çıkan görsele baktığımızda telefonun arkasında üçlü bir kamera dizilimi ve parmak izi okuma sensörü görüyoruz. Buradan bakıldığında telefonun orta alt segment bir cihaz olacağı anlaşılıyor. Bununla birlikte üçlü kameraların dizilimi de şöyle olacak. 48 megapiksel ana, 8 megapiksel (muhtemelen geniş açı) ve 2 megapiksel bokeh sensörü olacağı sertifikada yer alıyor.

 

Ön tarafta ise sadece üst sol köşede ekran içine yerleştirilmiş Infinty-O tasarıma sahip ön kamerayı görüyoruz. Önden bakılınca da telefon sanki OPPO Find X2 gibi amiral gemisi bir tasarım hissiyatı bırakıyor.

 

TENNA’a her türlü detaya ulaşamıyoruz ama telefonun 6,39 inç boyutunda IPS LCD ekrana sahip olacağını görüyoruz. Bununla birlikte Akıllı telefonun boyutları 176.81 x 76.13 x 8.13 mm olacak. Hafıza tarafında ise 64GB ve 128GB seçilirken hafızaya göre 4GB RAM ve 6GB RAM gücü kullanılacak.

Honor AKA-Al10 model numarası ile anılıyor ve Honor’ın yeni bir seri başlatacağı da gelen bilgiler arasında. Bakalım Huawei ve Honor hangi yonga setini bu telefonda kullanacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu